|
|
 |
« : 01 Kasım 2010, 16:26:29 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Erzurum’da Kombina Caddesi üzerinde bulunan hayvan pazarı kurbanlık hayvanlarla dolmaya başladı. Kurban Bayramına az bir süre kala Erzurum’un köylerinden vatandaşlar besledikleri kurbanlıkları pazara getirirken bazıları da Doğu’dan Batı’ya götürmek için yola koyuldu. Erzurum Hayvan Pazarı’nda değişik kurbanlık manzaraları yer alırken sıkı alışveriş pazarlıkları da başladı. Alıcılar kurbanlıkların fiyatlarının yüksekliğinden satıcılar ise ucuzluğundan yakındı.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2010, 23:46:46 » |
|
satıcılar beni endeşelendiriyor . inanmıyorum dediklerine ama dedikleri yani bu iş kurtarmıyor lafı doğruysa türkeyede hayvancılık iki sene sonra künfeyükün olur.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
eniste

Aktif Üye

Üye No : 2657
Konu  : 41
15 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 

|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2010, 00:12:30 » |
|
nedir orda fiyatlar? mesele normal bir koyun veya normal bir sigirin fiyati?
|
|
|
|
|
|
ALLAH(c.c) selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez. S.H.T.k.s.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2010, 09:11:33 » |
|
2500 den aşağı sığır yokda bunu biliyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
eniste

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2010, 09:41:45 » |
|
kirsehirdeki akrabalarima göre sanslisiniz... onlar 4900 tl ye bir kurbanlik ayarlamislar hemde bes hisse... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez. S.H.T.k.s.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2010, 10:13:20 » |
|
tabiki kg dan kg değişir benim dediğim 70kg gelir gabila öyle söylediler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eniste

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2010, 10:19:32 » |
|
tabiki kg dan kg değişir benim dediğim 70kg gelir gabila öyle söylediler
kurbanlik sigir 2 yasini gecmesi gerekir... 70 kilo sigir olmaz olsa olsa koyun olur... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2010, 10:52:53 » |
|
koyun okadar gelirmi bu net kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2010, 23:29:23 » |
|
kirsehirdeki akrabalarima göre sanslisiniz... onlar 4900 tl ye bir kurbanlik ayarlamislar hemde bes hisse... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap kırşehir mucur 'da 480 canlı kilosu olan danayı 4500 liraya almışlar.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
eniste

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2010, 23:47:33 » |
|
kirsehirdeki akrabalarima göre sanslisiniz... onlar 4900 tl ye bir kurbanlik ayarlamislar hemde bes hisse... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap kırşehir mucur 'da 480 canlı kilosu olan danayı 4500 liraya almışlar. dana olduguna göre herhalde kurbanlik degil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2010, 08:35:27 » |
|
yav dana demem yani tosun . erkek anlamında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Kasım 2010, 08:18:17 » |
|
Haırlısı olur inşALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2010, 13:52:41 » |
|
bizim burada diğer pazarlara göre daha pahalıymışş babam dedi:)
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
| |
Yükleniyor...