|
|
 |
« : 29 Ekim 2010, 10:29:11 » |
|

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü , SİLAH ARKADAŞLARINI, KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ , GAZİLERİMİZİ, ŞEHİT VE GAZİ ANALARINI SAYGIYLA ANARAK, CÜMLENİZİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI''NIN 87. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ'NÜ EN İÇTEN VE SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
)(Elfid@)( Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 31 Ekim 2010, 01:03:42) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2010, 11:08:35 » |
|
CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü , SİLAH ARKADAŞLARINI, KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ , GAZİLERİMİZİ, ŞEHİT VE GAZİ ANALARINI SAYGIYLA ANARAK, CÜMLENİZİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI''NIN 87. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ'NÜ EN İÇTEN VE SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM
bayramımız kutlu olsun
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2010, 01:04:19 » |
|
Biraz geç kaldım sanırım.. Ama herkesin geçmiş cumhuriyet bayramını kutluyorum..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
eniste

Aktif Üye

Üye No : 2657
Konu  : 41
15 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 
Karma Sayısı: 0

|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2010, 09:41:24 » |
|
bayramımız kutlu olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ALLAH(c.c) selami üzerimize olsun.
Bu dünyanin cefasindan sefasina sira gelmez, gafil olma ilme calis gecen günler geri gelmez. S.H.T.k.s.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2010, 20:33:09 » |
|
bayramımız kutlu olsun ve bayram ertesi taksimde canlı bomba .... yazıkk ... çok şükür ölen yok rabbim beter etsin onları...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
| |
Yükleniyor...