Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı YÖK'TEN UYARI YAZISI
Cevaplar 2
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 292
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YÖK'TEN UYARI YAZISI  (Okunma Sayısı 292 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekol

Süper Uye

*

Üye No : 4

Konu  : 779

109 Mesajına Toplam
154 Kere Teşekkür Edildi

53 Mesajına Toplam
68 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 67

Karma Sayısı: 67
« : 04 Ekim 2010, 13:22:11 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş YapAK Parti ve CHP, türbanın üniversitelerde serbest bırakılmasına anayasal çözüm ararken Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) erken davrandı. YÖK'ün gönderdiği yazıyla birlikte, öğrenciler anayasa engeli olsa bile artık derslere başörtülü olarak girebilecek.

Siyasi partileri karşı karşıya getiren sorun tıpkı Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın önerdiği gibi "uygulamada" çözüldü.

Herşey İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde bir öğrencinin türbanı nedeniyle dersten çıkarılması ile başladı.

Konu Yüksek Öğretim Kurumu’na intikal etti. YÖK'ten gelen yanıt ise türbanın önünü fiilen açmış oldu.

YÖK, öğrencinin "disiplin yönetmeliğine aykırı" durumu nedeniyle sınıftan çıkarılamayacağını; çıkaran öğretim görevlisi hakkında soruşturma açılacağını duyurdu.

YÖK'ün bu yanıtı İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nce tüm öğretim görevlilerine dağıtıldı.

Bundan böyle bir öğrenci derse türbanla girse bile derse alınmaması ya da sınıftan çıkarılması sözkonusu olmayacak.

Öğretim görevlisi de tutanak tutup bunu dekana vermekle yetinecek. Bu talimata uymayan öğretim üyeleri hakkında ise soruşturma açılacak.

NTV
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
kral_faruk

Süper Uye

*

Üye No : 17168

Konu  : 63

6 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 0

Karma Sayısı: 0
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2010, 20:26:32 »

helal olsun . adım adımdır . küçük de olsa zafere götürür.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ .
BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ .

ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
yeşilim

sen yeter ki ümid et hayat döner sana

Süper Uye

*

Üye No : 4833

Konu  : 240

47 Mesajına Toplam
52 Kere Teşekkür Edildi

23 Mesajına Toplam
25 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 25

Karma Sayısı: 25
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2010, 22:18:12 »

ALLAHIM bunun devamıda gelir inşallahh...
Bu Sayfayı Paylaş

Şimdi daha iyi anlıyorum  nefes almak değilmiş yaşamak
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: