|
|
 |
« : 24 Ağustos 2010, 21:50:18 » |
|

evet arkadaşlar biliyorsunuz Türkiyemizde idam uygulanmıyor. kanımca idam esaslı bir uygulamadır , sübyancıyı tecavüzcüyü , teröristi ,annesinin katletmeyi eğlence ortamlarında planlayanları,ibilerek ve kasten savunmasız insanları öldürenleri, direkt cehennemine kavuşturmak lazımdır.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2010, 18:28:58 » |
|
anketi gordugumde yorum olarak tecavuzcu vs. asılsın dıye yazacaktım ama kral_faruk kardesım yazacaklarima tercume olmus
kral_faruk kardesımin yazdıklarının altına bende imzami atıyorum EVET uygulanmalı
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2010, 18:31:02 » |
|
eyvallah kardeşim .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2010, 22:03:06 » |
|
bunun dinimice yeri varmı bilmem bi canı başkası nasıl alır burası ayrı bi konu tartışılır amam gelin görün ki yüreğimm evet olmalı diyo şöyle sallandırlamı bazılarını ...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2010, 19:07:16 » |
|
dinimizde ölüm cazası vardır . recm vardır kısasa kısas vardır. yani biri senin kardeşinin öldürmüşse seninde devlet tarafından o adam tutulup senin dizinin dibine yatırılır , öldürmek yada bağışlamak sana kalır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2010, 19:17:27 » |
|
evet arkadaşlar biliyorsunuz Türkiyemizde idam uygulanmıyor.
kanımca idam esaslı bir uygulamadır , sübyancıyı tecavüzcüyü , teröristi ,annesinin katletmeyi eğlence ortamlarında planlayanları,ibilerek ve kasten savunmasız insanları öldürenleri, direkt cehennemine kavuşturmak lazımdır.
görüşüne aynen katılıyorum kardeşim olmalıdır. millet eyce zivanadan çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 

|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2010, 23:56:33 » |
|
evet uygulan maldır
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2010, 15:36:19 » |
|
Kesinlikle uygulanmalıdır hem de bir daha kaldırılmamak üzere.. örnek verecek olursak küçücük bir çocuğun ırzına geçen adamı anında öldürmeleri veya hadım etmeleri gerekiyor.. Hem de caydırıcı olacağı kanaatindeyim..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2010, 17:26:32 » |
|
iğdama evet
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2010, 17:30:28 » |
|
devlet malına zarar veren teröristleri maden ocağında it gibi çalıştırmak lazım , verdiği zarar karşılandığı vakit güneşi son kez gösterip oracıkta asıp maden ocağının en dip yerine gömmeliki tez zaman da fosil olsun petrol olsun kömür olsun . yurdum insanı o terörist leşinin zamanla kömüre dönmüş hali ile soba başında evladına Kahraman Türk ecdadının yedi düvelde nasıl hükmettiğini anlatsın . ve böylece ömrü boyunca hiç bir işe yaramamış olan teröristler öldükten epey bir sonra insanlığa faydalı olup ruhları cehennemde yanarken son molülleri yurdumda ocakları ısıtacak. hadi bana nobel ödülü ne tarafta onu gösterin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2010, 17:33:07 » |
|
Kesinlikle uygulanmalıdır hem de bir daha kaldırılmamak üzere.. örnek verecek olursak küçücük bir çocuğun ırzına geçen adamı anında öldürmeleri veya hadım etmeleri gerekiyor.. Hem de caydırıcı olacağı kanaatindeyim..
olması lazım arkadaşlar , idam şart
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...