|
|
 |
« : 19 Ağustos 2010, 13:58:56 » |
|

biliyorsunuz bu Fazıl say geçenlerde şu cümleyi kullanmıştı : Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum . aradan bir kaç gün geçti bu seferde fener e aynı şekilde konuştu .
yavşak : kelime manası olarak bitin yavrusuna denir bu arada bunuda belirtelim . ama argoda değişik anlamlarıda var tabii.
şimdi bana kalırsa bu arkadaş ilk piyano çalmaya başladığında mahallenin laz bakkalı buna "ya uşağım çalda dinleyelim" dediğinde fazıl bunu " ulan yavşak çalda dinleyelim" olarak algılamış .ve o günden sonra bu şekilde her keze düşman olmuş..
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2010, 19:27:00 » |
|
kendisini bit sanmis  onun gibierde o kelimeyi telafuz bile etmek istemiyorum. kendı yavrularida onlardandir herhalde o yuzden demistir. ee kendisi bit zannettiginden dogal olarak cocuklarida oyle olmus oluyor
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2010, 14:27:16 » |
|
Bırakın ya o dengesiz için klavyenizin tuşlarını eskitmeye değmez.. Asıl kendisi o olduğu için herkesi öyle görüyor ne yapsın..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 

|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2010, 14:34:23 » |
|
feneri bilmem de orhan gencebay sanırım bir cevap vermişti kendinisee adam kafayı yemiş yahu
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2010, 21:40:20 » |
|
evet kendisine bir çok kez cevap verildi ama bu cevaplar onu susturmaktansa daha çok kamçılıyor .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2010, 00:41:55 » |
|
demmeki adam adam değilki laftan anlasın
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |