|
|
 |
« : 17 Ağustos 2010, 14:01:46 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2010, 14:04:46 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap azkalsın kadayıfı unutuyordum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2010, 14:12:30 » |
|
ekol ALLAH belanı vermesin. ramazan günü bu resim insanın nefsini azdırıyor .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Ağustos 2010, 16:09:30 » |
|
Su böreği saLata ve kadayıf doLması aLaym Lütfen 
|
|
|
|
|
|
CANIM BİLE EMANETKEN KAYBEDECEK NEYİM OLABİLİRKİ...........
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Ağustos 2010, 16:23:04 » |
|
iftara buyrun bakalım ... afiyet olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2010, 17:50:47 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsudan baska birsey istemiyorum ve baska birsey canim cekmiyor. Helede bu sıcaklarda tatli hic canim cekmiyor su gonderin bana su
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2010, 18:28:33 » |
|
ya bizim iftarda inanın sofrada su ve sıvı çeşitleri başta SU meyve suyu nar suyu gazoz koMbosto ayrann ve de karbuzz:)) biz yemek yemiyozzz yiyemiyoruzz ama resimlerde yani cezb edici aman be daha bir buçuk satt var
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2010, 23:43:57 » |
|
ekol abim ya bize bu yapılırmı ya kadayıfa bak ALLAHım manzaranın güzelligine bak sanat şahaserine bak ya
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2010, 00:09:50 » |
|
su isityom su su su Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |