|
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2010, 19:12:18 » |
|
İşte biz yaaa ama en önemLisi anne oLmak bu duyguyu tatmak çok önemLi erkekLer tadamaz bu yüzden anLayamaz kadın ve anne oLmak ne demek
|
|
|
|
|
|
CANIM BİLE EMANETKEN KAYBEDECEK NEYİM OLABİLİRKİ...........
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2010, 19:40:20 » |
|
elfidam çokk güzel bi konu paylaşmışsın benden rep çok hoşuma gitti bu konu ellerin dert görmesin...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2010, 22:13:17 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bak bu güzeldi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapkonu harika gercekten ellerine saglık
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2010, 23:06:32 » |
|
şu bir gerçekki kadın olmadan olmaz. ve en azından bir kadın bazen iki yada üç kadın başımızın tacıdır. ama şuda bir gerçek ki dünyadaki bütün savaşların müsebbibi erkekler değildir . ki öyle olduğunu iddaa eden biri var ise çocuğu yetiştiren anadır. hitleri yetiştirende bir anaydı . acaba oğlunnun kulağına her gece hangi yahudilerin kesilmesi gerektiğini anlatan masalları fısıldadı ALLAH bilir 
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2010, 00:32:49 » |
|
kadınlarımız onlar anlarımız yar dediklerimiz başımızın taclarıı tabiki şeytana uymayanlardan söz ediyoorum ALLAH uydurmasın şeytanada Amin...
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |