|
|
 |
« : 26 Temmuz 2010, 16:54:34 » |
|

valla aradaşlar internetten gördüm okudum güzel geldi bana gerçek olmuş bir olay mı fıkra mı bilmediğim için buraya ekledim erzurumlu ezem ışıklardan geçiyo polis ıslık çalıyo teyze geçme diyo ezem diyoki vışşş senemi galmış devamsız erimin Heberi var eltime gidirem yun çırpmiya<<<<<<  )))))))
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010, 00:08:40 » |
|
ellerine sağlık bacım hoştuu özledim memleketimi insanlarını
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2010, 08:47:24 » |
|
hemde yün çırpmaya , çok mühim bir iş . elindede değenek vardır şimdi onun . vurdumu uzatır .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2010, 11:29:21 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
CANIM BİLE EMANETKEN KAYBEDECEK NEYİM OLABİLİRKİ...........
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |