|
|
 |
« : 13 Haziran 2010, 19:31:28 » |
|

BURSAMDAN GENEL GÖRÜNÜM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ZAFER PLAZA Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap BURSA SİLK HANI Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap GEMLİK SAHİLİNDEN GÖRÜNÜM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap SAAT KULESİ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap HAVADAN GÖRÜNÜM Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap TOHANEDEN SEHRE BAKIŞ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MUDANYA SAHİLİ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap KÜLTÜRPARK Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ATATÜRK CADDESİ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2010, 20:14:40 » |
|
cok guzel gorunuyuor, oralara yolumuz duserse artik gezdirirsin ha?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2010, 22:28:13 » |
|
uuuu bacım her karışını gezdiririm buyrun gelin .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 

|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2010, 00:20:14 » |
|
Bursam bur sam güzel bursam
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2010, 01:22:30 » |
|
sagolasin  aykuut sendemi bursalisin? kardesim.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2010, 14:49:08 » |
|
neydi o bir tepe vardı . erenlerin haneleri , türbeleri somuncu babanın ekmek fırını vardı yukarı çıktıkça çıkılan bir güzel belde. güzel topraklar güzel şehir.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2010, 19:41:31 » |
|
ahh bursam taşına toprağına kurban olamm... faruk abim dediğin yer tophane şehrin en güzel en gözde yerlerinden biri .... gerçekten her adımda tarihi yaşayarak gezebileceğiniz bi şehir...osmanlı başketi nede olsa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2010, 22:12:30 » |
|
güzel yerler gerçektende buram buram tarih kokuyor nasip olursa bende gezmeyi isterim valla  bizide gezdirirsiniz artık bursalılar 
|
|
|
|
|
|
Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!
"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2010, 22:22:30 » |
|
övünmek gibi olmasın daaa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap gezdirririz tabi ya ben gezdiririzsem eyde adem gesirrise kesin kaybeder sizi diyim yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2010, 22:25:04 » |
|
en iyisi sen beni gezdir  işimiz aykuta kaldıysa bizi kesin kaybeder bursada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2010, 22:42:44 » |
|
ay aykut beni duysa ya anammm keser beni valla metrodan aşağı atar gördüğü yerde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2010, 22:46:33 » |
|
ay aykut beni duysa ya anammm keser beni valla metrodan aşağı atar gördüğü yerde Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap eeee yani adamın imajını zedeledin  neyse artık yolumuz düşerse bursaya birlikte gezdirirsiniz yemek birinizden çaylar birinizden idare ederiz biraz beleşçi olduk ama idare edin  sizde istanbula gelirseniz bende sizi gezdiririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2010, 22:50:15 » |
|
hemen yağ çekmeye başlıyım görürse falan demi:) canım aykut abim hemşerim bi tene o bitene ))) tamam emrah hatırlatırız bu sözünü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2010, 22:52:49 » |
|
hemen yağ çekmeye başlıyım görürse falan demi:) canım aykut abim hemşerim bi tene o bitene ))) tamam emrah hatırlatırız bu sözünü hemen yağ çekmeye başlamışsın sen bittin yeşilim aykut gelsin yazdıklarını okusun  gerçi karnı açsa görmezde tok gelirse vay haline inşALLAH siz hele bi gelinde gezmesi kolay 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2010, 01:07:33 » |
|
sagolasin  aykuut sendemi bursalisin? kardesim. bursalı değilim aslen erzurumluyum ama bursalıda demiiyorlar bana erzurumlularada benzetemiiyorlar iç anadolu bölgesine den sin diiyorlar ama olsun memleketimin heryeri güzell
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |