|
|
 |
« : 10 Haziran 2010, 11:14:20 » |
|

Ödüllü, Doğutv'nin düzenlediği Karakız oyunu yarışma başvuruları başlamıştır. Başvuruların şahsen Doğutv 4.vakıf işhanı kat:2 no:1 adresinden forum temin edebilirsiniz. Bilgi için 0442 234 22 45 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2010, 11:27:21 Gönderen: Ekol »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2010, 11:34:42 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapelinize sağlık böyle bir organizasyon yaptığınız için teşeekkür ederiz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2010, 13:03:16 » |
|
FİNAL JÜRİSİNE ACUN ILICALI 'NIN GELECEĞİ DOĞRUMU???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2010, 13:05:48 » |
|
evet arkadaşım açık hava konseri de olacak
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2010, 14:28:05 » |
|
hadi hayırlı olsun,çok güzel bir organizasyon başarılarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2010, 16:43:05 » |
|
hadi hayırlı uğurlu olsun güzel bi organize üçerkişilik gruplar halinde olursa çok iyi olur tabi acunun gelmesi güzel olur
|
|
|
|
|
|
Akıl akıl olsa adı gönül olurdu, Gönül gönül olsa bozkırlar gül olurdu ..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2010, 16:47:51 » |
|
peki tarihi ne? izin işini halledersem temmuz 15 te ordayım yetişirim inşALLAH.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2010, 17:00:09 Gönderen: )(Elfid@)( »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2010, 21:09:03 » |
|
göremiyeciğim ama çokkk güzel olacaktır eminimm bende orda olmak isterdim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2010, 22:58:44 » |
|
videolarını burdan yayınlarız gelemeyenler burdan izlerler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2010, 19:35:38 » |
|
sağolasınız abim bizim için bi teselli olur ama orda olmak herhalde çok güzeldir
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
| |
Yükleniyor...