|
|
 |
« : 01 Haziran 2010, 07:38:07 » |
|

Forumdan gidiyorum..( Neden diye sormayın öyLe işte..) ArkadaşLar az çok hakkınız geçmiştir..Hakkınızı heLaL edin..Allaha emanet oLun..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2010, 17:33:17 Gönderen: GüLCaN3525 »
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 10:42:04 » |
|
gülcanım hakkım varsa helal olsun gülüm ... forumdan gitmesini istemediğim kişilerden birisin bunu bilmeni isterim, fakat...... kararına sonsuz saygım var.kişisel bir sebebin varsa eyvallah derim, yalnız forumla yada forumdakiüyelerden biri ile alakalı ise gidişin birdaha düşün derim bu kararını . ALLAH (c.c) a emanet ol canım sende hakkını helal et
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 14:02:44 Gönderen: )(Elfid@)( »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 13:38:50 » |
|
uzuldum, Allaha emanet ol insaAllah, Hakkindan hayirlisi olsun.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2010, 16:50:04 » |
|
kardeş sebep sormayın demişsin de bizdeki de bi nefis . hemde çok meraklı . bu kadar erzurumlu bırakılıpda gidilir mi.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 17:27:26 » |
|
Benim hakkım geçmise heLaL oLsun herkese eLfida sağolasın forumu seviyorum ama işte gitmem gerek
SağoL yeşiL hepimizin hakkında hayırLısı oLsun inşALLAH..
Abi bırakıLıp gidiLmez ama bazen gitmek gerekir ..
=(
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2010, 17:40:06 » |
|
e ALLAH izin verirse biz burda olacağız .madem gitmen lazım , mecburiyet var,şimdi git zamanı gelince geri gel. sebepsiz gidişin hançer barına benzesin , dönüşün sarhoş barıyla olsun .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2010, 19:00:26 » |
|
Yolun açık olsun kardeşim.. Sanırım özel nedenlerin var. Herşey gönlünce olsun. Hoşçakal
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 

|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2010, 19:07:07 » |
|
aa Nereye güllcan duurp duurkenn oo siz böylee kafam boozulldu giiderseniizzz olamki ama yaıp olurr oldu herekez giitiisn kafazı boozulan neyyse a zbiraz dik duurn yaww ne olmuş her neyyse soorun dünya duurdukkca yaşam varrdırr kamak lar oolmamsı lazım sonucta her gün bir savaş içinndeyiiz hayatla hesapla bir d ekasap la can giiidyor ortadaya ksabı ondna katım giitmeni istemme hiç kimsenin sebep ne oluursa olsun tamma mı okuursa eğer buıu yazııyı girersin in şALLAH okuursun sakın bak meslek taşız atarım seni meslekten hee ona gööre Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2010, 20:06:42 » |
|
nereye yav böyle bırakıpta gidilmez  otur oturduğun yerde bak forum ne kadar güzel
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2010, 23:00:33 Gönderen: joker »
|
|
Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!
"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2010, 22:36:02 » |
|
canım benim şimdi sorma demişin ya sormuyorum ama kafamdaki düşüncelerimmi yazıyorum tamam belki gitmene engel olur yoksa benim imzamı kim düzeltecek he kimden yardım alcam ben aaaa olmadı.....kızarım bakkk eğerki olduda birine kızdıysan birine darıldıysan gitmek olmaz tamam konuşup halldersiniz gavura kızıp oruç bozulur mu ? bu ortam bırakılırmı....gitmek hiçbir zaman çözüm olmamıştır bir düşün derim... ha sayet başka evle alakalı net kesintisi sınav falan vss problemlerse hallet gel biz burdayız böyle gidişler falan bak yapmayın ağlarım forumu sel basar gözyaşımda boğulursunuz ))) hakkımda yok ama helali hoş olsun
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2010, 23:24:07 » |
|
aa Nereye güllcan duurp duurkenn oo siz böyleekafam boozulldu giiderseniizzz olamki ama yaıp olurr oldu herekez giitiisn kafazı boozulan neyyse a zbiraz dik duurn yaww ne olmuş her neyyse soorun dünya duurdukkca yaşam varrdırr kamak lar oolmamsı lazım sonucta her gün bir savaş içinndeyiiz hayatla hesapla bir d ekasap la can giiidyor ortadaya ksabı ondna katım giitmeni istemme hiç kimsenin sebep ne oluursa olsun tamma mı okuursa eğer buıu yazııyı girersin in şALLAH (c.c) okuursun sakın bak meslek taşız atarım seni meslekten hee ona gööre Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ALLAH benim cezamı verecek hele benim yazıma bakkk Görende konuşşmuş sanacakak zaten kzın gideceğide yoksa bu yazııdan sonra kesin giiderr hey yarabim yaww Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Haziran 2010, 00:03:15 » |
|
aman aykuut  guldurdun beni. yesilim hakli gulcan... yesilimn dedigi gibi gidisin bir kisi (kisiler) yuzunden olursa dahada cok uzucu olur cunki ozaman bu forumda bir kisi varmis demekki diye dusunmeye baslariz. yani bizler iyi anlastigin uyeler icin kalmaya degmezmi? biz hayatinda hic yokmus gibi gitmek dogrumu olurmu? yoksa hic deger vermedigin anlaminami gelir? bence biraz dur dusun! sen buraya uye olurken amacin bilgi alisverisi degilmiydi? eger kisi ve kisiler yuzunden gidiyorsan, muhattap olmazsin olur biter! sen amacinin ne olduguna bak, amacin bilgi alis verisi olduguna gore sen yine oyle yap. amac paylasim unutma!....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2010, 19:02:35 » |
|
BeLki bi süre sonra girebiLirim arkadaşLar biLmiyorumm..SağoLun ikna etmeye çaLıştığınız içinn...Ama beLki başka zaman..Herkes ALLAH'a emanet...SeLametLe ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2010, 20:55:35 » |
|
sen bilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2010, 00:10:12 » |
|
rabbim gönlüne göre versin
|
|