|
|
 |
« : 31 Mayıs 2010, 20:50:25 » |
|

[COLOR=#NaNNaNNaN]BEN YATIYORUM.....[/SIZE][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN] [/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN]Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı. [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN] Annem, 'Geç oldu,' dedi, 'zaten yorgunum, ben yatıyorum.' Annem kalktı, mutfağa gitti. Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı. Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu. Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi. Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu. Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı. Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu. Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu. Banyodaki çöp sepetini boşalttı. Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı. Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçekleri suladı. Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu. Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu. Kek tarifleri defterini çıkardı,arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu. Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu. Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı,dişlerini fırçaladı. Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü. Tırnaklarına baktı, törpüledi. İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş mıydın' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu. Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı. Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı. Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi. Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı. 6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi. Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi. İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı. Sizce bu işte bir gariplik yok mu?
Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz? ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN ÇEKİŞLİ (ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)! Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun, hepsi bayılacaktır. SONRA DA ARTIK YATIN ! [/COLOR][/FONT][/I]
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2010, 22:27:44 » |
|
ayy okurken yoruldum 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2010, 23:08:55 » |
|
gözlerine sağlık bacımm gözlerin nur dolsun yorup kendini okuduğun için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2010, 23:36:26 » |
|
ALLAH razi olsun canim. okurken yoruldumla kastim yani kadinin okadar sey yapmasinin okumasi bile yorucu,  super kadin valla :d ben tembelimdirde 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 22:25:00 » |
|
iş başa düştümü yaparız be bacım ondandır:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2010, 22:55:41 » |
|
belkide  ben hizmetci tutacagim zaten, ama yardimci esim yokken eve gelecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2010, 22:57:18 » |
|
yok baci yok tutma yardımcı falan sonra dillerine düşeriz iki işi yapamıyolar die laf ederler biz güçlüyüz yaparız )nede yaparım ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2010, 23:07:29 » |
|
Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz? neden olacak erkeklerin kadınlardan önce ölmesinin tek nedeni kadınların çeneleri yüzünden
|
|
|
|
|
|
Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!
"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2010, 23:16:53 » |
|
emrahhh bu çeneyi söyletene bakmak lazım demiiii amaa... erkekler tek başlarına hiçbirşey halldemezler ve kadını sürekli söyletirler bu bir gerçek kabullenin artık:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2010, 23:31:06 » |
|
emrahhh bu çeneyi söyletene bakmak lazım demiiii amaa... erkekler tek başlarına hiçbirşey halldemezler ve kadını sürekli söyletirler bu bir gerçek kabullenin artık:)
bak bu konuda sana katılıyorum bayanlar olmadan hiçbir iş halledilmez bunda hemfikiriz bak bizim bi akrabamız geçenlerde hastaneye gitmiş bi baktım diyo her tarafta kadınlar var hasta ama ölenlere bakıyorum hepsi erkek bu nasıl oluyor ban sordu bende sana sorsam olurmu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2010, 23:33:59 » |
|
banane banane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2010, 23:36:13 » |
|
banane banane yeşil şimdiden isyanlara başladı baksanıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2010, 23:55:37 » |
|
 :D ne yapim tembelim  Allhin bildigini kuldanmi saklicam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2010, 23:57:55 » |
|
hihihi tamam dusunceli bacim benim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |