yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« : 24 Mayıs 2010, 01:18:26 » |
|

1.Bir Türk askeri sizi gördüğünde ateşe başlıyorsa ve siz saklandıktan sonrada ateş etmeye devam ediyorsa o acemidir. Kurşununun bitmesini bekleyin ve kurşunu bitince gidin kafasına sıkın.
2.Bir Türk askeri sizi gördüğünde ateş edip saklandığınızda ateşi kesiyorsa ve sizin ateş etmenizi bekliyorsa bilinki o KOMANDODUR. Kaçın ve canınızı kurtarın.
3.EĞER BİR TÜRK ASKERİ sizi görünce ortadan kayboluyorsa ve ortam sessizse bilinki o BORDO BERELİDİR. MERAK ETMEYİN KAÇSANIZDA O SİZİ BULUR...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2010, 09:16:11 » |
|
ALLAH Türkü korusun ve yüceltsin . sabah sabah bütün faşizan duygularım kabardı .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 12:18:40 » |
|
3. madde cok hosuma gidiyor 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2010, 20:13:43 » |
|
Ben ;Bir TÜRK’ÜM !... Ben ; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRKüm Ben ; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran TÜRKüm ! Ben ; Adalete, Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRKüm ! Ben ; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hilat Giydiren, Kılıcını Üç Kıtada Gezdiren TÜRKüm !
NE MUTLU TÜRK üm DİYENE !!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2010, 20:19:38 Gönderen: )(Elfid@)( »
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2010, 23:17:41 » |
|
evet bu yazıları bir mağaranın duvarında bulmuşlardı sanırım bir oparasyonda
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2010, 18:35:47 » |
|
rabbim yar ve yardımcıları olsunn
|
|