|
|
 |
« : 21 Mayıs 2010, 20:53:28 » |
|

Şimdi gidiyorsun git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim onlar da gitsin İçimde bir şarkı Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufcuklarıda Bana karanlığı bırak Beni bırak beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız Böyle anlamsız, böyle dağınık Öyle kapıda susuşum Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşum Koy beni sensizliğe Ve otursun içime kül gibi kor yangını
Şimdi gidiyorsun git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim
Şimdi gidiyorsun git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçinde bir şarkı Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin Şimdi gidiyorsun git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2010, 21:00:39 Gönderen: GüLCaN3525 »
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2010, 19:34:12 » |
|
ibarahim sadri olsun da güzel olmasın mümkünmü eyvallah canım
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2010, 20:48:07 » |
|
ibrahim sadrinin sevdiğim şiirlerinden biri paylaşımın için sağol
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2010, 20:35:39 » |
|
şiir güzel ama ibrahim sadrinin en güzel seslendirdigi şiir gülce şiiri her kelimesi ayrı bir maneviyata acılan bi kapı gibi
paylaşımın için sagol
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 21:56:39 » |
|
SağoLun arkadaşLar..
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |