Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Bayramlık Rezaleti
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 434
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bayramlık Rezaleti  (Okunma Sayısı 434 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
palandoken

Süper Uye

*

Üye No : 3

Konu  : 1062

237 Mesajına Toplam
495 Kere Teşekkür Edildi

12 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33

Karma Sayısı: 33
« : 11 Ekim 2007, 09:09:35 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap

Rezalet!
Sakarya'da yoksul öğrencilere yapılan yardım skandala dönüştü. Minikler bayramlık kıyafet yardımı için 800 metrelik mesafeyi uygun adımda yürütüldü.

35 öğrenciyi okul belirledi
Ramazan'da yardımlar esnasında yaşananlar, yoksulları rencide edebiliyor. Örneğin Sakarya'da olduğu gibi. Akyazı'da, Ticaret Borsası tarafından yoksul öğrencilere bayramlık kıyafet yardımı yapıldı. Atatürk İlköğretim Okulu yönetimi, yardıma muhtaç 35 öğrenci belirledi.

Gidiş-dönüş 1.6 kilometre!
Skandal da tam bu noktada başladı. Öğrenciler, yardımın yapılacağı 800 metre uzaklıktaki mağazaya giderken, 3'erli sıraya sokuldu. Öğretmenler tarafından uygun adımda yürütülen minikler, ellerine tutuşturulan yardım poşetleriyle aynı şekilde geri döndü.

Çocuklar poşetlerle sokakta
Sakarya Akyazı'daki bu yardım rezaleti, çocukların aileleri tarafından tepkiyle karşılandı. Akyazı Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise "Olayı öğrenince çok üzüldüm. Yanlış, okul yönetiminden kaynaklanıyor" dedi.

'Sıra'dan yardım

Akyazı Ticaret Borsası tarafından 35 yoksul öğrenciye bayramlık yardımı yapıldı. Çocukların okul üniformalarıyla 3'erli sıralar halinde mağazaya götürülmesi, görenleri hayretler içinde bıraktı
.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yapılan bayram yardımı, tartışmalara yol açtı. Akyazı Ticaret Borsası bir süre önce, Yeni Mahalle ve Hastane Mahallesi'ndeki daha çok yardıma muhtaç çocukların eğitim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulu'na bayram yardımı yapma kararı aldı.

Eşofman, önlük, mont
Bir mağazayla anlaşan borsa yetkilileri, okul müdürüyle bağlantı kurup yoksul öğrencilere yardım yapmak istediklerini bildirdi. Bunun üzerine Atatürk İlköğretim Okulu yetkilileri, yardıma muhtaç 35 öğrenci belirledi. Yetkililer, bu öğrencileri önceki gün 3'erli sıralar halinde üzerlerinde okul formalarıyla mağazaya götürdü. Burada çocuklara mont, eşofman, önlük ve benzeri bayramlık yardımı yapıldı.

İnceleme başlatılacak
Ellerine içlerinde yardım malzemeleri bulunan beyaz poşetler verilen çocuklar, daha sonra yardım yapılan mağazanın önünde yine 3'erli sıraya sokuldu ve çarşıdan yürütülerek okula götürüldü. Bir okul yetkilisi, "Bunda bir şey yok. Çocukları başka nasıl mağazaya götürebilirdik" diye kendilerini savundu. Kaymakam Mehmet Yapıcı ise "Bu kabul edilebilir bir şey değil. İnceleme başlatacağım" dedi.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: