|
|
 |
« : 04 Mayıs 2010, 22:13:59 » |
|

Bu kuleler iki adet olup, Erzurum Yenişehir (Palandöken İlçe Sınırları) Kiremitlik Tepe mevkiinde, olimpiyat Köyünden de görülecek şekilde inşa edilmişlerdir. Şu anda halen daha inşaat halinde olup, yaz sezonu itibariyle bitirilmesi planlanmaktadır. Fototgraflarda görülen çift başlı kartal ise tırmanma kulesi olarak yapılmış olup, Haziran ayında bir turnuvada kullanılacaktır. Kulelerin resimlerinden oluşan slayt için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapburaya bakabilirsiniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2010, 22:18:20 Gönderen: Aziziyeden »
|
|
Güneş Doğudan Doğar, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAziziyeden Batar...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2010, 18:21:17 » |
|
link açılmadı ama ben gördüğüm kadarını ifade edeyim atlama yeri caddeye bakıyo caddeyle burun buruna ... sürücülerin dikkatini çeker ve kesinlikle atlayanların bir tersliklte caddaye düşmesi kaçınılmaz bunun için cadde yanına boydan duvar yapılacağını söylüyorlardır ama çok görüntü bozukluğu yaratır ama bilmiyorum sonuçta ben geçerken gördüm doru dürüst gezemedim
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2010, 12:16:55 » |
|
Öncelikle, link youtebede olduğu için göremeyebilirsiniz. Ocak ayına az kaldı. Olimpiyatlar ocakta başlayacaklar. Sanıyorum 6 ocak olması lazım. Şu anda tamamen bitmesini bekliyorum. Bir çekim daha yapmayı ve bunuda atmayı düşünüyorum. O benim ilk çekim yaptıklarım henüz inşaat haliydi. Şu anda belki 1 ekim veya 9 ekimde itibariyle şu anki halini yeniden video eder, nete yollarım. İnşALLAH o zaman buradan linki yayınlama imkanımız olur. Ayrıca ilginiz içinde teşekkür ederiz. Tanıtım için, elimizden ne geliyorsa, bir Erzurumlu olarak yapmanın mutluluğunu hep beraber yaşamak gerek....
|
|
|
|
|
|
Güneş Doğudan Doğar, Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAziziyeden Batar...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2010, 21:34:00 » |
|
söz konusu canım memleketim ordan çok uzaktayım o yüzden orayla ilgili en ufak bi haber bile bizler için çok önemli biz sizlere teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için... ben geçen hafta erzurumda idim ama arkadaşım olmadığı için koca erzurumu tek gezmek zorunda kaldım orayada gittm ama açıkcası pek bişi anlamadım tam olarak gezemedim öyle bi önünden geçtim gördüğüm kadarı oydu bir daha kimbilir ne zaman nasip olur memleket kokusunu içimize çekmek.. o yüzden resimlerinizi bekliyorumm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2010, 23:15:04 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapfgg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2010, 16:49:26 » |
|
Resimleri yayınlarız elbette. Benim çektiğim resimlerim var. Burdan bir deniyim bakiyim, olursa yayınlayayım. Botanik bahçe ile ilgili resimler var. bir onları göndermeyi deneyeyim. Birde asıl resimlerin - videoların bulunduğu linki izin verirseniz Ö.M ile gönderebilirim.
Sanıyorum buradan gönderilmiyor. Siz yine yazın ben size linklerini gönderiyim.
İlginize teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2010, 21:40:03 » |
|
bende teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Kasım 2010, 22:34:45 » |
|
slm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2010, 16:39:09 » |
|
sağol kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Aralık 2010, 14:36:56 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.nostaljix.com adresinde Erzurum'un tarihi resimleri bulunmaktadır. Oradaki resimleri de paylaşırsanız Erzurumlular adına seviniriz. Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2010, 13:10:46 » |
|
Benim çektiğim son Erzurum Resimleri var.Erzurum ve Gece Albümü şeklinde düzenledim. Bu albüme yine resimler çekilecek. Sonunda bir video halinde yayınlamayı da düşünüyoruz. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuradan Bu Resimlere Ulaşabilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2010, 20:47:08 » |
|
sağolasın abi ellerine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2011, 12:03:15 » |
|
Erzurum Atlama Kulelerine ait, Kar yağğışısnadn sonra çekilen video Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2011, 12:06:15 Gönderen: Aziziyeden »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2011, 12:10:07 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2011, 12:12:31 Gönderen: Aziziyeden »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2011, 16:56:58 » |
|
göremedim ama eminim güzeldir
|
|
|
|
|
|
AkLım Firarda, KelimeLerim de kaçar OLdu benden
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2011, 16:01:04 » |
|
Resimlere Devam edelim, bir resim daha gönderelim. Palandöken dağlarından bir görünüş. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2011, 17:31:19 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAtatürk Üniversitesi Girişinden Ejder Tepesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | | | |