|
|
 |
« : 04 Mayıs 2010, 15:58:45 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapErzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Erzincan'daki Ergenekon davasının duruşmasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Davanın tutuklu sanıklarından Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in kimlik tespiti haricinde davada savunma yapmayacağı öğrenilirken, dava görüldüğü esnada adliyenin üzerinden iki F16 jetinin geçmesi dikkat çekti.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2010, 10:39:21 » |
|
yanlış görmüşlerdir . ALLAH ALLAH diyen ordu bunu yaptırmaz.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2010, 16:31:24 » |
|
hayret ediyorum ya vallahi billahi artik hayret ediyorum.
resmen gozdagi veriyorlar. ama artik korkan yok. orduya bak ya, ergenekon yargilaniyor diye f16 ucuruyor. emir verenden neden hesap sorulmuyor
askere guven iyice azaldi, cok uzuluyorum askere sonsuz bir guvenim vardi ama artik guvenemiyorum Nezaman bir sehit haberi duysam artik askermi mayin dosedi diye aklimdan gecmesine engel olamiyorum. Tecrubesiz askerleri operasyonlara gondermeleri, mayinlarin patlamalari, askerin diger askelerin eline bimi cekilmis bombalari vermesei ( hele buna bugun olmus hala sinir oluyorum) askerin yerinde olsam o pimini cekip elime tutusturan askerin ( ona asker demek istemiyorum adamin uzerine atardim ) nasilsa bomba elimde patlayincada olecegim, en azindan o herifin yaptigi yanina kalmaz kendisi geberirdi. Allahim ya. hayret olaylar bunlar. askerimiz kendi askerlerimizi katlediyor. bu nasil istir. askere gitmeyenlere cok kizardim, sinir olurdum vatan haini olarak gorurdum ama simdi askeler neden sehit oluyor onu bile anlamiyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2010, 09:02:57 » |
|
yıldızlı üniformayı giyince kendini tanrının evladı sanan komutanlar olduğu müddetçe bu iş böyle gider. Peygamber ocağı olan bir kurum , peygamberin doğum haftasının kutlanmasından rahatsız olduğu için gece yarısı muhtıra yayınlıyorsa bu yediği ekmeğe içtiği suya o nankörlüktür , çanakkaleden karsdan antepden düşmanı atmak için yalın ayak aç karınla süngü ile çarpışan ecdada nankörlüktür. 20 yaşındaki evladını toprağa gönen evladına oğlum vatana kurban oldu , vatan sağ olsun diyerek ağlayan annenin gözyaşlarına nankörlüktür. nankörden da adliyenin üstünden uçak uçurmak gibi davranışlar görmek , pekde anormal değil.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2010, 20:59:20 » |
|
muhtıra bu nedemek yada ne oluyor?
bilmiyorum valla cok vahim durumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |