|
|
 |
« : 19 Nisan 2010, 15:32:53 » |
|

Erzurum’da yeni kurulacak olan Erzurum Üniversitesinin nereye kurulacağı yönünde henüz kesin karar alınmazken Rektör Koçak, yeni üniversitenin mutlaka Mahalle başı semtine kurulması gerektiğini söyledi. Şehirdeki gelişmişliğin eşitlenmesi ve kentsel dönüşümün gerçekleşebilmesi için Erzurum Üniversitesinin Erzurum’un doğusu olan Mahalle başına kurulması gerektiğini tekrarlayan Rektör Koçak, “Eğer şehirde eşitlik isteniyor ve şehirde köklü bir kentsel dönüşüm gerçekleştirilmek isteniyor ise, bu bölgeye üniversite mutlaka yapılmalıdır” dedi. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi de, Erzurum Üniversitesinin Mahalle başına kurulması için yeni bir çalışma başlattı. Bölgenin yeniden haritası çıkarılırken, şu ana kadar mahalle başı’nda 600 dönüme yakın hazine arazisi tespit edildiği öğrenildi.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2010, 20:11:26 » |
|
Mahalle Başına mı.... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBaşka yer mi bulamadılar.. Gördüğüm kadarıyla çok iğrenç bir yer orası..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2010, 08:27:49 » |
|
bence mahalle başı filan olmaz en güzeli hilalkent imarı güzel yeri güzel en uygun yer orası
|
|
|
|
|
|
Akıl akıl olsa adı gönül olurdu, Gönül gönül olsa bozkırlar gül olurdu ..
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2010, 09:54:38 » |
|
Aziziye çok uygun bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2010, 22:16:39 » |
|
off ya ben hiç görmedim erzurumu bu isimleri duyunca içim bi tuhaf oluyo çokkk zledim nasip olsada ölmeden görebilsem...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2010, 11:22:26 » |
|
evet evet şehrin o tarafı daha güzel ve uygun bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2010, 11:24:00 » |
|
hiç mahalle başı olurmu herkes orda zaten yermi var gören öğrenciler dahada gelmezler
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |