|
|
 |
« : 11 Nisan 2010, 12:16:32 » |
|

Bir dönem Erzurum dışında yaşamış olsam da şimdi Erzurumdayım... "Ne senle oluyor ne de sensiiiiz.." diye başlayan şarkı gibi... Erzurum dışında olduğum her zaman Erzurumu özledim. Yeri geldi burnumun kemikleri sızlarcasına özledim Erzurumu, ve Erzurumdaki dost ve ahbabımı... Yaklaşık on seneden fazladır Erzurumda yaşıyorum ve kısa süreli seyahatler dışında her zaman buradayım. Bu süre zarfında zaman zaman da olsa "Ne diye bu imkanları bir çok yere göre daha az, daha kısır beldenin başını bekliyoruz." diye düşünmüşümdür. Kısmen iki tarafta da bulunduğum için, Erzurum dışındaki Dadaşların da "keşke hiç Erzurumdan ayrılmasaydık" dediklerine çok şahit olmuşumdur. Hatta askerdeyken bir paşa vardı Erzurumlu, tanışmak nasip oldu. Sağolsun zaman zaman çay ikram ederdi, sohbet ederdik. Tam bir beyefendiydi, altın gibi bir kalbi vardı. Babası Tebrizkapı semtinde sobacı ustasıymış. Bir gün dedi ki "bazan düşünüyorumda, keşke hiç buralara gelmesemiydim, Erzurumda mı kalsaydım, baba mesleğini mi devam ettirseydim, sonuçta bir rızık değil mi?". Aslında yöremize has şiveyle söylersek her iki taraftakiler de şunu söyleyecektir. "ölülerde zannedir ki diriler helva yiyir". Erzurumdaki ve Erzurum dışındaki tüm hemşehrilerimize gönülden selam ve saygılar. Sağlıklı, mutlu ve başarılı yarınlar dileklerimle...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.oltutasimarket.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2010, 12:25:19 » |
|
sağol kalender Ankara'dan Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2010, 20:40:03 » |
|
hoşgeldin kardes
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2010, 22:42:23 » |
|
aramıza hoşgeldin kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2010, 23:03:21 » |
|
aleykum selam, aramiza  . selam olsun Hollanda'dan... guzel bir giris yapmissin vesselam... ALLAH herkeze bir kapi aciyor iste... erzurumda kalsakda rizik, erzurum disina ciksakda demekki rizk ordaymis demek lazim. Allaha sukurler olsun sonucta bir rizk kapisi aciyor. orda yada burda, Turkiye olduktan sonra neresi olursa fark etmiyor aslinda. Ya bizim gibi yurtdisinda olsaniz ne olurdu? en azindan turkiyedesiniz. bunada sukur! ki, erzuruma geri donmussunuz zaten. herseyin hakkimizdan hayirlisi. Gorelim mevlam ne eyler! ne eylerse guzel eyler!
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2010, 18:25:57 » |
|
Eyvallah... Gerçekten yurt dışındaki hemşehrilerimizin işi çok daha zor.. ALLAH (c.c) yardımcıları olsun.. Bütün gurbetçilere selam ve saygılar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2010, 20:01:56 Gönderen: kalender »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.oltutasimarket.com
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Nisan 2010, 21:40:33 » |
|
aleykum selam...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2010, 22:02:33 » |
|
Sağol kardeş, Hoş geldin ve İzmir'den selamlar.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |