|
|
 |
« : 02 Nisan 2010, 13:27:33 » |
|

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Jale Alcan, Sabancı Vakfı’nca Adana Seyhan Nehri üzerinde gerçekleştirilen ışık ve lazer gösterisinin Erzurum’da Tortum Şelalesinde yapılmasını önerdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce insanın büyük ilgi ile izlediği gösterilerin Tortum Şelalesi ve Gölünde çok daha muhteşem bir görsel şov oluşturabileceğini kaydeden Alcan, Erzurum gruplarıyla paylaştığı mailde “Bir teklifim var gösteriyi Tortum gölü üzerinde izlemek ister misiniz?” diye sordu. Grup üyeleri Alcan’a büyük destek vererek gösterinin Erzurum’da düzenlenebilmesi için şehrin yöneticileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine çağrıda bulundu. İşte Seyhan Nehrinde gerçekleştirilen muhteşem gösteri… Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.25haber.com/2010/04/bu-gosteriyi-tortum-golu%e2%80%99nde-izlemek-ister-misiniz/
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
|