Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Bu Gösteriyi Tortum Gölü’nde İzlemek İster Misiniz?
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 321
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu Gösteriyi Tortum Gölü’nde İzlemek İster Misiniz?  (Okunma Sayısı 321 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekol

Süper Uye

*

Üye No : 4

Konu  : 779

109 Mesajına Toplam
154 Kere Teşekkür Edildi

53 Mesajına Toplam
68 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 67

Karma Sayısı: 67
« : 02 Nisan 2010, 13:27:33 »

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Jale Alcan, Sabancı Vakfı’nca Adana Seyhan Nehri üzerinde gerçekleştirilen ışık ve lazer gösterisinin Erzurum’da Tortum Şelalesinde yapılmasını önerdi.
  Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce insanın büyük ilgi ile izlediği gösterilerin Tortum Şelalesi ve Gölünde çok daha muhteşem bir görsel şov oluşturabileceğini kaydeden Alcan, Erzurum gruplarıyla paylaştığı mailde “Bir teklifim var gösteriyi Tortum gölü üzerinde izlemek ister misiniz?” diye sordu. Grup üyeleri Alcan’a büyük destek vererek gösterinin Erzurum’da düzenlenebilmesi için şehrin yöneticileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine çağrıda bulundu.
  İşte Seyhan Nehrinde gerçekleştirilen muhteşem gösteri…

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
http://www.25haber.com/2010/04/bu-gosteriyi-tortum-golu%e2%80%99nde-izlemek-ister-misiniz/
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: tortum google com

Gitmek istediğiniz yer: