Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Tercüman'ın attığı Sert Başlığa Bakın - Benim çok hoşuma gitti ya sizin
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 625
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tercüman'ın attığı Sert Başlığa Bakın - Benim çok hoşuma gitti ya sizin  (Okunma Sayısı 625 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
palandoken

Süper Uye

*

Üye No : 3

Konu  : 1062

237 Mesajına Toplam
495 Kere Teşekkür Edildi

12 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33

« : 09 Ekim 2007, 23:51:43 »

Tercüman'dan çok sert başlık!

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap

Teröre tepki verilirken ayar kaçtı.. Tercüman'ın manşeti tartışılacak..

13 askerin şehit edilmesine en sert tepki belki de Tercüman gazetesinden geldi.. Üslubu çok sertti. Birçok kesimi 'şerefsiz' ilan ettti. DTP'lilere AB'liler de eklendi.

Manşetin hemen üstüne 'konuşun şerefsizler' başlığını attı. Hemen altında şu ifadeler yer aldı:

"SATILIK kalemler, hain DTP'liler, AB'liler.. Şerefsizler yazıp, konuştukça mesajı alan PKK harekete geçiyor. Ama kalleşçe; tıpkı Şırnak'taki gibi."

Gazetenin bir diğer meydan okuması da hükümete oldu. Anayasa taslağını halka götürecek olan hükümete gönderme yapan Tercüman, sürmanşetten 'Halka soruyoruz' başlığının altına '15 şehitten sonra susalım mı yıkalım mı?' diye yazdı.

Hemen yanında siyah zemin üzerine 'herşeyi halka soracağız' diyenlere halk sesleniyor: BUNU DA HALKA SORUN" spotu yer aldı.

Başbakanlığın faks numarasını veren gazete, okurları bu numaraya yönlendirdi.

internethaber.com

Zelinac_7: Benim anlamadığım internethaberin zoruna giden ne? onların eleştirdiği yerleri pembe renkte aldım;bakın bakalım neymiş sorun...! Siz tam 13 askerinizi şehit veriyorsunuz ve onlara sahip çıkanlara şerefsizler demeniz ayarı kaçırıyor...! Bana göre bunlara birşey kaçtı...!!!

Üslubu sertmiş Tercüman'ın,uysal koyun mu olsun sizin gibi...? Bu medyanın adiliği ne zaman bitecek anlamadım gitti;Türk milletine bunlar mı bilgi veriyor,haber veriyor...!!!

Rezi herifler,kendileri gibi satılmış kalem olmayanları nasılda inceden inceye karalıyorlar millete
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
palandoken

Süper Uye

*

Üye No : 3

Konu  : 1062

237 Mesajına Toplam
495 Kere Teşekkür Edildi

12 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2007, 23:59:38 »

Tercumana giden paraya helal olsun.
Keşke diğer gazetelerde bunun yarısını yapabilselerdi
Duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum Tercumanı
ne dersiniz arkadaşlar
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
Yakamoz

Süper Uye

*

Üye No : 101

Konu  : 48

20 Mesajına Toplam
29 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2007, 00:36:11 »

SATILIKkalemler, hainDTP'liler, AB'liler.. Şerefsizler yazıp, konuştukçamesajı alan PKKharekete geçiyor. Ama kalleşçe; tıpkı Şırnak'taki gibi."

Dogru demişler.. Şerefsiz olunurda bu kadarı olunmazki.. ALLAH belasını versin bu Pkk ve ABd nin..
Helal olsun Tercümana..
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Akblog ?

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

Üye No : 27

Konu  : 267

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 36

Karma Sayısı: 36
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2007, 12:04:41 »

HELAL OLSUN SANA TERCÜMAN...
Bu Sayfayı Paylaş

Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: