|
|
 |
« : 21 Mart 2010, 17:11:48 » |
|

içinizde gerçek aşkı yaşıyanınız varsa cevap bekli yorum
herkes yok dedide ondan yanlış anlamayın Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2010, 17:12:36 » |
|
hadi bekliyorum nerd cevaplar yok mu gerçek aşkı yaşanlar
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2010, 18:24:45 » |
|
valla bende hiç yaşamadım  o dediğini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2010, 18:25:25 » |
|
vardır herhalde
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2010, 18:28:53 » |
|
onlar eskide kaldı o aşklar sevgiler şimdi çoğu aşk sahte malasef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2010, 18:30:23 » |
|
biz yasamadik ama yasayan vardir, isin ehline sormak gerek. leyla ile mecnun gibi... ferhat ile sirin gibi... asli ile kerem gibi... yusuf ile zuleyha gibi... simdiki devirde yasayanlara sormamak gerek ama galiba gercek ask butun olmak sevdiginle... boyle olmasi gerektigini dusunuyorum. sen ben degil biz olmali....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2010, 18:32:22 » |
|
biz yasamadik ama yasayan vardir, isin ehline sormak gerek. leyla ile mecnun gibi... ferhat ile sirin gibi... asli ile kerem gibi... yusuf ile zuleyha gibi... simdiki devirde yasayanlara sormamak gerek ama galiba gercek ask butun olmak sevdiginle... boyle olmasi gerektigini dusunuyorum. sen ben degil biz olmali.... aynen katılıyorum sana yeşil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2010, 18:54:02 » |
|
evet bende katılıyorum, çok güzel özetlemiş , yeşil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2010, 19:41:52 » |
|
Ben yaşadım aslında.. Tek ve gerçek aşk olan ALLAH aşkı var ben de..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2010, 19:46:20 » |
|
sevda kardesim dogru söylemiş yaradanla huşu içinde oldugun an gercek aşktır işte
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
| |
Yükleniyor...