|
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2010, 15:06:09 » |
|

hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....
not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
|
|
|
|
|
|
KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü! Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2010, 18:39:32 » |
|
hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....
not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
arkadaşıma aynen katılıyorum rütbesi ne olursa olsun alınmamalıydı özel işleri varmış üstelilk
|
|
|
|
|
|
Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!
"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
|
|
|
joker Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
TuRnaLaR
( 06 Haziran 2010, 16:12:46) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2011, 21:23:45 » |
|
KONUYU YENİ GÖRDÜM. ÜZÜLDÜM. UMARIM DÖNERSİN TEKRARDAN
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |