Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı KÜSKÜNÜM - TÜM FORUMA ELVEDA...
Cevaplar 17
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2494
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KÜSKÜNÜM - TÜM FORUMA ELVEDA...  (Okunma Sayısı 2494 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sessiz Vaveyla

SenSİz YaRıM

Aktif Üye

*

Üye No : 14849

Konu  : 8

Karma Sayısı: 0

Karma Sayısı: 0
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2010, 15:06:09 »

hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....   

not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü!
Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
joker

SUÇA MEYİLLİ İNSAN

Kral Üye

*

Üye No : 17395

Konu  : 2

2 Mesajına Toplam
2 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

Karma Sayısı: 2
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2010, 18:39:32 »

hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....   

not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...

arkadaşıma aynen katılıyorum rütbesi ne olursa olsun alınmamalıydı özel işleri varmış üstelilk
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!

"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
joker Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: TuRnaLaR ( 06 Haziran 2010, 16:12:46)
Yakamoz

Süper Uye

*

Üye No : 101

Konu  : 48

20 Mesajına Toplam
29 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2011, 21:23:45 »

KONUYU YENİ GÖRDÜM. ÜZÜLDÜM. UMARIM DÖNERSİN TEKRARDAN
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Akblog ?

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: