Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı KÜSKÜNÜM - TÜM FORUMA ELVEDA...
Cevaplar 17
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 2494
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 2 [Hepsi]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KÜSKÜNÜM - TÜM FORUMA ELVEDA...  (Okunma Sayısı 2494 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

Üye No : 27

Konu  : 267

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 36

« : 19 Mart 2010, 23:13:17 »

[JUSTIFY]Beni hemen hemen forum sakinlerinden herkes tanır Forumun ilk kurucularından ve gelişim aşamasındayken en büyük çalışmacılarından, destekçilerinden ve destek toplayıcılarından biri olarak tarafıma verilen bir ADMIN( administrator değil) yetkisi vardı. İşlerimin sakin olduğu ve forumun kuruluş dönemlerinde en fazla konu paylaşan, en çok üye toplayan, en fazla reklam yapan, en fazla yorum yapan ve en çok onlıne bağlı kalan kişi olarak siteye verdiğim emeklerin unutulması, işlerimin aşırı yoğun olması sebebiyle siteye pek fazla bağlanamamamdan kaynaklanmaktadır. Keyfi olarak bu siteye hizmet vermekten ve bu sitenin gelişmesinden büyükçe bir onur duyuyorum. Fakat belirli bir süre çalışma yapmamam ve siteye bağlanamamam bunca verdiğim emeği silmiş ve TARAFIMA VERİLEN ADMIN YETKİSİ KALDIRILMIŞTIR.(hemde hiç haberim olmadan) Sitede çok daha yeni olan arkadaşların kat kat fazlasıyla layık olduğu bu yetki sahipliğinin tarafımdan alınması beni bi hayli üzmüştür. BUNCA ZAMANDIR VERDİĞİM EMEKLERİN UNUTULMAMASINI TEMENNİ ETMEM TAMAMEN YERSİZ KALMIŞ. VE UNUTULAN EMEKLERİM ÇALIŞMALARIM GİBİ BENİDE UNUTTUĞUNUZU DÜŞÜNEREK FORUM YETKİLİLERİNE OLAN KÜSKÜNLÜĞÜMLE BERABER TÜM FORUM SAKİNLERİNE ELVEDA DİLEKLERİMİ SUNUYOR. Ve Herkese hayırlı paylaşımlar dileyerek aranızdan ayrılıyorum...
[/JUSTIFY][JUSTIFY]                                                                               Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
DADAS 88 ( AHMET )   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]ADMIN ARKADAŞLARDAN RİCAM BİR AN ÖNCE ÜYELİĞİMİN SİLİNMESİDİR.[/JUSTIFY]
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: 19 Mart 2010, 23:18:45 Gönderen: DADAS88 »

Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
cyber_kes

DUANLA YASAMADIM KI BEDDUANLA OLEYIM

Süper Uye

*

Üye No : 969

Konu  : 341

62 Mesajına Toplam
85 Kere Teşekkür Edildi

22 Mesajına Toplam
22 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 15

« Yanıtla #1 : 19 Mart 2010, 23:19:12 »

kardes bence yanlis dusunuyorsun sen bu sorumlulugu bu foruma hizmet etmek icin aldiysan bu sorumluluk ustunden kalkinca da bundan rahatsiz olmamalisin cunku bu sorumluluk herhangi bir beklenti icinde olmadigi zaman anlam kazanir kusura bakma ama dost aci soyler sen sanki bir beklenti icindeymissin gibime geldi kaldiki gitmene en cok ben uzulurum ama karar senin yinede

selametle
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

NASIL MI SEVDIM
NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 19 Mart 2010, 23:22:03 »

sağol varol ama ben sorumluluk veya yetki peşinde değildim sadece devrik biriymiş gibi muamele görmem forum yöneticilerinin hepside biliyorki benim işlerim çok sıkı ve ben bu halde bile yine aksatmamaya çalışıyorum bu siteyi ama tabiki bu senin düşünce saygı duyuyorum... sevgilerle...
Bu Sayfayı Paylaş

Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
cyber_kes

DUANLA YASAMADIM KI BEDDUANLA OLEYIM

Süper Uye

*

Üye No : 969

Konu  : 341

62 Mesajına Toplam
85 Kere Teşekkür Edildi

22 Mesajına Toplam
22 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #3 : 19 Mart 2010, 23:27:24 »

eywallah kardes ben bunun farkindayim zaten tabiki de sana haber verilmeden boyle biseyin yapilmasi yanlis ama yinede bize yakisan huznu zan etmek diye dusunuyorum ama bence kalman bu forum icin daha iyi olacaktir
Bu Sayfayı Paylaş

NASIL MI SEVDIM
NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #4 : 19 Mart 2010, 23:36:19 »

Ben bu forumda üye arkadaşlar tarafından bana verilen değerrin farkındayım hala ama yönetici arkadaşların önce değer verirmiş gibi yapıp sonradan işe yaramaz kapğıt parçası haline getirmelerini hazmedemiyorum...
Bu Sayfayı Paylaş

kral_faruk

Süper Uye

*

Üye No : 17168

Konu  : 63

6 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 0

« Yanıtla #5 : 20 Mart 2010, 00:15:57 »

sanal şeyler kardeş bunlar. keyfini çıkar. bak ben yeni üyeidim şimdi çalışkan üye yazmışlar . yarında kafası kırık üye yazarlar Smiley ben keyfime bakarım . hemşerilerimle muhabbetime bakarım .
bence kal. seninki kapı komşuya kızıp memleketi terketmek gibi bişey .
Bu Sayfayı Paylaş

BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ .
BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ .

ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 41

Karma Sayısı: 41
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2010, 00:47:41 »

Ahmet abi bence de çok yanlış düşünüyorsun.. Bu sebepten dolayı çekip gitmek olur mu. Bu siteye çok emeğin geçti doğru tabi ama şu var ki zaten siteyle ilgilenemiyorsun şuan yani adminliğin gitti diye forumu terketmek pek yakışık almaz.. Forumda aktif olunca geri verilirdi muhakkak. Senin siteye yaptıkların bir çıkar için değildi tabiki ama bu yüzden gitmen böyle görünebilir..Biz seni tanıyoruz ama tanımayanlar çok daha fazla online sitede. Anlatabildim sanırım. Bir daha düşünmeni istiyorum. Bence gitmek istemen çok anlamsız. Kalmanı istiyorum
Bu Sayfayı Paylaş

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
gubbanolim_25

« Yanıtla #7 : 20 Mart 2010, 00:55:56 »

kardeşim benim bilirsin burda sevdiğim kardeşlerimden biriside sensin gerçekten böyle ayrılıp gitmen üzdü beni . senin yetkini kim aldı bilmiyorum ama gerçekten senin bu foruma vermiş olduğun emek anlatılmaz ALLAH razı olsun kardeşim . gitme be kardeşim ne lüzüm varböyle şeylere al kardeşim yetkim sana feda olsun yeterki kal burda
Bu Sayfayı Paylaş
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

« Yanıtla #8 : 20 Mart 2010, 01:28:11 »

Dostluk, kardeşlik, sevgi bunlar kolay kazanılmayan olgulardır, ne mutlu sizeki burada bunları kazanmışsınız. Bir anlık kırgınlıkla çöpe atarsanız yazık edersiniz...
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
yesil

Süper Uye

*

Üye No : 13175

Konu  : 141

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #9 : 20 Mart 2010, 17:49:25 »

Ben bu forumda üye arkadaşlar tarafından bana verilen değerrin farkındayım hala ama yönetici arkadaşların önce değer verirmiş gibi yapıp sonradan işe yaramaz kapğıt parçası haline getirmelerini hazmedemiyorum...

ben sizi tanimiyorum, belkide birsey yazmaya hakkim yok...

insaAllah! hersey tatliya baglanir...

ama sizin hissettiginiz duygular bana pek yabanci degil. Neler hissettiginizi, neler dusundugunuzu cok iyi anlayabildigimi saniyorum...

uzulmeyin lutfen ki, uzuleceginizi biliyorum...

ALLAH yar ve yardimciniz olsun!.
Bu Sayfayı Paylaş

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
esaslan

'' SerKaN ''

Süper Uye

*

Üye No : 7330

Konu  : 55

11 Mesajına Toplam
12 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

« Yanıtla #10 : 20 Mart 2010, 21:16:33 »

hayatta başarılar dilerim
Bu Sayfayı Paylaş
AyKuUt

Süper Uye

*

Üye No : 15293

Konu  : 100

14 Mesajına Toplam
14 Kere Teşekkür Edildi

12 Mesajına Toplam
13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12

Karma Sayısı: 12
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2010, 21:41:46 »

Üzücü bir durum  ALLAH  başarılarının devamını  nasip ettsin artıırsın
güle güle
Bu Sayfayı Paylaş

[/font][/i][/b]

Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif...
Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum
"Kendim"Oldum.
Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
bezirgan

sadece susayan suyu değil suda susayanı arar

Süper Uye

*

Üye No : 14037

Konu  : 170

26 Mesajına Toplam
28 Kere Teşekkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8

Karma Sayısı: 8
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2010, 19:57:14 »

sizin dostlarınız arasında olan bişey girmek yakışır kalmaz bize
ama yinede kalman temennisiyle kardesim
Bu Sayfayı Paylaş

ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
sigortacı

Aktif Üye

*

Üye No : 72

Konu  : 87

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2010, 17:30:28 »

elvada etmeni istmem hatalar insanlar için büyüklük affetmektir sen bu siteye çook emek verdin  ayrılmanı istemiyorum kararını değişitmek umuduyla hayatta hiç kimse ile küsme darılma çünkü zaman öğle akıp geçiyorki iyi anılmak çok güzel bence bir daha düşün ben yeni mesjını gördüm ve üzüldüm tekrar görüşmek üzere seni aramızda görmekten mutluluk duydum ve duymayada devam edecem berber çıktık biz bu yollara beraber yürümek üzere ...
Bu Sayfayı Paylaş

Peygamber efendimdimize(a.s.) ''En hayırlı insan kimdir?'' diye soruldu.
Peygamberimiz ''İnsanlara en faydalı olanlarlardır.'' buyurdu
yeşilim

sen yeter ki ümid et hayat döner sana

Süper Uye

*

Üye No : 4833

Konu  : 240

47 Mesajına Toplam
52 Kere Teşekkür Edildi

23 Mesajına Toplam
25 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 25

Karma Sayısı: 25
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2010, 00:21:46 »

abicim ben seni tanımıyorum ya aslına bakarsanız ben yetkili olan abilerimi (admin vs) tanımıyorum pek ama sanal da olsa kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem küslük iyi bişey değil rabbim küzlerin bulunduğu ortama rahmetini indirmezmiş ben böyle gödüm öğrendim kırılmışsın haklıda olabilirsin ama konuşup halletmişinizdir inş küslük olmaz bak kızarım sonra hee   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Bu Sayfayı Paylaş

Şimdi daha iyi anlıyorum  nefes almak değilmiş yaşamak
Sessiz Vaveyla

SenSİz YaRıM

Aktif Üye

*

Üye No : 14849

Konu  : 8

« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2010, 15:06:09 »

hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....   

not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
Bu Sayfayı Paylaş

KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü!
Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
joker

SUÇA MEYİLLİ İNSAN

Kral Üye

*

Üye No : 17395

Konu  : 2

2 Mesajına Toplam
2 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2010, 18:39:32 »

hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....   

not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...

arkadaşıma aynen katılıyorum rütbesi ne olursa olsun alınmamalıydı özel işleri varmış üstelilk
Bu Sayfayı Paylaş

Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!

"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
joker Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: TuRnaLaR ( 06 Haziran 2010, 16:12:46)
Yakamoz

Süper Uye

*

Üye No : 101

Konu  : 48

20 Mesajına Toplam
29 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 4

Karma Sayısı: 4
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2011, 21:23:45 »

KONUYU YENİ GÖRDÜM. ÜZÜLDÜM. UMARIM DÖNERSİN TEKRARDAN
Bu Sayfayı Paylaş

Akblog ?

Sayfa: 1 2 [Hepsi]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: