|
|
 |
« : 19 Mart 2010, 23:13:17 » |
|

[JUSTIFY] Beni hemen hemen forum sakinlerinden herkes tanır Forumun ilk kurucularından ve gelişim aşamasındayken en büyük çalışmacılarından, destekçilerinden ve destek toplayıcılarından biri olarak tarafıma verilen bir ADMIN( administrator değil) yetkisi vardı. İşlerimin sakin olduğu ve forumun kuruluş dönemlerinde en fazla konu paylaşan, en çok üye toplayan, en fazla reklam yapan, en fazla yorum yapan ve en çok onlıne bağlı kalan kişi olarak siteye verdiğim emeklerin unutulması, işlerimin aşırı yoğun olması sebebiyle siteye pek fazla bağlanamamamdan kaynaklanmaktadır. Keyfi olarak bu siteye hizmet vermekten ve bu sitenin gelişmesinden büyükçe bir onur duyuyorum. Fakat belirli bir süre çalışma yapmamam ve siteye bağlanamamam bunca verdiğim emeği silmiş ve TARAFIMA VERİLEN ADMIN YETKİSİ KALDIRILMIŞTIR.(hemde hiç haberim olmadan) Sitede çok daha yeni olan arkadaşların kat kat fazlasıyla layık olduğu bu yetki sahipliğinin tarafımdan alınması beni bi hayli üzmüştür. BUNCA ZAMANDIR VERDİĞİM EMEKLERİN UNUTULMAMASINI TEMENNİ ETMEM TAMAMEN YERSİZ KALMIŞ. VE UNUTULAN EMEKLERİM ÇALIŞMALARIM GİBİ BENİDE UNUTTUĞUNUZU DÜŞÜNEREK FORUM YETKİLİLERİNE OLAN KÜSKÜNLÜĞÜMLE BERABER TÜM FORUM SAKİNLERİNE ELVEDA DİLEKLERİMİ SUNUYOR. Ve Herkese hayırlı paylaşımlar dileyerek aranızdan ayrılıyorum...
[/JUSTIFY][JUSTIFY] Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDADAS 88 ( AHMET ) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY] ADMIN ARKADAŞLARDAN RİCAM BİR AN ÖNCE ÜYELİĞİMİN SİLİNMESİDİR.[/JUSTIFY]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Mart 2010, 23:18:45 Gönderen: DADAS88 »
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2010, 23:19:12 » |
|
kardes bence yanlis dusunuyorsun sen bu sorumlulugu bu foruma hizmet etmek icin aldiysan bu sorumluluk ustunden kalkinca da bundan rahatsiz olmamalisin cunku bu sorumluluk herhangi bir beklenti icinde olmadigi zaman anlam kazanir kusura bakma ama dost aci soyler sen sanki bir beklenti icindeymissin gibime geldi kaldiki gitmene en cok ben uzulurum ama karar senin yinede
selametle
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2010, 23:22:03 » |
|
sağol varol ama ben sorumluluk veya yetki peşinde değildim sadece devrik biriymiş gibi muamele görmem forum yöneticilerinin hepside biliyorki benim işlerim çok sıkı ve ben bu halde bile yine aksatmamaya çalışıyorum bu siteyi ama tabiki bu senin düşünce saygı duyuyorum... sevgilerle...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2010, 23:27:24 » |
|
eywallah kardes ben bunun farkindayim zaten tabiki de sana haber verilmeden boyle biseyin yapilmasi yanlis ama yinede bize yakisan huznu zan etmek diye dusunuyorum ama bence kalman bu forum icin daha iyi olacaktir
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2010, 23:36:19 » |
|
Ben bu forumda üye arkadaşlar tarafından bana verilen değerrin farkındayım hala ama yönetici arkadaşların önce değer verirmiş gibi yapıp sonradan işe yaramaz kapğıt parçası haline getirmelerini hazmedemiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2010, 00:15:57 » |
|
sanal şeyler kardeş bunlar. keyfini çıkar. bak ben yeni üyeidim şimdi çalışkan üye yazmışlar . yarında kafası kırık üye yazarlar  ben keyfime bakarım . hemşerilerimle muhabbetime bakarım . bence kal. seninki kapı komşuya kızıp memleketi terketmek gibi bişey .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2010, 00:47:41 » |
|
Ahmet abi bence de çok yanlış düşünüyorsun.. Bu sebepten dolayı çekip gitmek olur mu. Bu siteye çok emeğin geçti doğru tabi ama şu var ki zaten siteyle ilgilenemiyorsun şuan yani adminliğin gitti diye forumu terketmek pek yakışık almaz.. Forumda aktif olunca geri verilirdi muhakkak. Senin siteye yaptıkların bir çıkar için değildi tabiki ama bu yüzden gitmen böyle görünebilir..Biz seni tanıyoruz ama tanımayanlar çok daha fazla online sitede. Anlatabildim sanırım. Bir daha düşünmeni istiyorum. Bence gitmek istemen çok anlamsız. Kalmanı istiyorum
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2010, 00:55:56 » |
|
kardeşim benim bilirsin burda sevdiğim kardeşlerimden biriside sensin gerçekten böyle ayrılıp gitmen üzdü beni . senin yetkini kim aldı bilmiyorum ama gerçekten senin bu foruma vermiş olduğun emek anlatılmaz ALLAH razı olsun kardeşim . gitme be kardeşim ne lüzüm varböyle şeylere al kardeşim yetkim sana feda olsun yeterki kal burda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2010, 01:28:11 » |
|
Dostluk, kardeşlik, sevgi bunlar kolay kazanılmayan olgulardır, ne mutlu sizeki burada bunları kazanmışsınız. Bir anlık kırgınlıkla çöpe atarsanız yazık edersiniz...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2010, 17:49:25 » |
|
Ben bu forumda üye arkadaşlar tarafından bana verilen değerrin farkındayım hala ama yönetici arkadaşların önce değer verirmiş gibi yapıp sonradan işe yaramaz kapğıt parçası haline getirmelerini hazmedemiyorum...
ben sizi tanimiyorum, belkide birsey yazmaya hakkim yok... insaAllah! hersey tatliya baglanir... ama sizin hissettiginiz duygular bana pek yabanci degil. Neler hissettiginizi, neler dusundugunuzu cok iyi anlayabildigimi saniyorum... uzulmeyin lutfen ki, uzuleceginizi biliyorum... ALLAH yar ve yardimciniz olsun!.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2010, 21:16:33 » |
|
hayatta başarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2010, 21:41:46 » |
|
Üzücü bir durum ALLAH başarılarının devamını nasip ettsin artıırsın güle güle
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2010, 19:57:14 » |
|
sizin dostlarınız arasında olan bişey girmek yakışır kalmaz bize ama yinede kalman temennisiyle kardesim
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2010, 17:30:28 » |
|
elvada etmeni istmem hatalar insanlar için büyüklük affetmektir sen bu siteye çook emek verdin ayrılmanı istemiyorum kararını değişitmek umuduyla hayatta hiç kimse ile küsme darılma çünkü zaman öğle akıp geçiyorki iyi anılmak çok güzel bence bir daha düşün ben yeni mesjını gördüm ve üzüldüm tekrar görüşmek üzere seni aramızda görmekten mutluluk duydum ve duymayada devam edecem berber çıktık biz bu yollara beraber yürümek üzere ...
|
|
|
|
|
|
Peygamber efendimdimize(a.s.) ''En hayırlı insan kimdir?'' diye soruldu. Peygamberimiz ''İnsanlara en faydalı olanlarlardır.'' buyurdu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2010, 00:21:46 » |
|
abicim ben seni tanımıyorum ya aslına bakarsanız ben yetkili olan abilerimi (admin vs) tanımıyorum pek ama sanal da olsa kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem küslük iyi bişey değil rabbim küzlerin bulunduğu ortama rahmetini indirmezmiş ben böyle gödüm öğrendim kırılmışsın haklıda olabilirsin ama konuşup halletmişinizdir inş küslük olmaz bak kızarım sonra hee Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2010, 15:06:09 » |
|
hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....
not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
|
|
|
|
|
|
KaLem Eğri DiLLi; Mürekkep Siyah YüzLü;Kağıt İki YüzLü! Şimdi KaLkıp ArzuhaLimi Yazmaya Kimi Mahrem KıLayım?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2010, 18:39:32 » |
|
hımmm bence arakdaş haklı bir süre foruma giremediği için görevi alınmamlıydı, üstelik emeğinin olduğundan bahsediyor bence bu sanalda olsa vefa güzel birşeydir... İllaki zamanı olduğu vakit gerekli ilgiyi gösterecektir... Bir çok sitenın admini tek bir konu bile açmaz kaldıkı burda birçok admin ve mod. var onlar yapabılrdı birçok görevi... ha diyelim alınacaksa ÖZEL ÜYE ya da ONURSAL ÜYE tarzında diğer üyelerden ayrı bir rütbe verilebilirdi....
not: iki tarafıda tanımıyorum, sadece sahip olduğum forum tecrubesınden bunları yazıyorum...
arkadaşıma aynen katılıyorum rütbesi ne olursa olsun alınmamalıydı özel işleri varmış üstelilk
|
|
|
|
|
|
Hazırolda değilim rahat da durmayacağım !!
"SİMDİ BÜYÜDÜM VE İNTİKAM VAKTİ"
|
|
|
joker Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
TuRnaLaR
( 06 Haziran 2010, 16:12:46) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2011, 21:23:45 » |
|
KONUYU YENİ GÖRDÜM. ÜZÜLDÜM. UMARIM DÖNERSİN TEKRARDAN
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | | | | |