|
|
 |
« : 20 Haziran 2007, 10:31:09 » |
|

Uhud Şehitlik Hz. Hamza Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Uhud Okcular Tepesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Hira Magara Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Hira Kuzey Zirve Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Hira'da GÜn Doğumu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Hira MaĞara Da Biri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Akabebiatyeri Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
administrator Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
( 07 Ocak 2009, 22:26:05), vera
( 07 Ocak 2009, 20:50:22) |
|
vera

Kral Üye

Üye No : 5738
Konu  : 0
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2009, 20:52:15 » |
|
ALLAHIM YA RABBİM bizlerede nasip eylesin o güzel yerleri görmeyi HABİBULLAHIN bastığı yerleri öpmeyi nasip eylesin inşALLAH amin amin amin
paylaşım icin cok teşekkürler ALLAH ZÜLCELALÜ kat kat razı olsun
|
|
|
|
|
|
''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
|
|
|
|
dadas_arzu

|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2009, 22:26:52 » |
|
saolasın Rabbim herkesin orakara itmesini nasp eylesin
|
|