Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı SYDV'den yardımlara devam
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 230
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SYDV'den yardımlara devam  (Okunma Sayısı 230 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gubbanolim_25

« : 18 Mart 2010, 13:14:32 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Erzurum Tortum İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca 319 öğrenciye giysi yardımında bulunuldu.
İlçe Kaymakam Fatih Ürkmezir’in girişimleri ile özel bir firmadan hibe olarak getirttirilen giysiler, ilçede dar gelirli 319 öğrenciye dağıtıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan dağıtım töreninde giysiler Kaymakam Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Feray, Mağaza Müdürü Kenan Erdoğan tarafından öğrencilere dağıtıldı.
Kaymakam Ürkmezer, SYDV olarak dar gelirli ailelere yönelik rutin olarak yapılan yardımların devam ettiğini belirterek, bugün de dar gelirli ailelerin öğrencilere yönelik giysi yardımında bulunduklarını söyledi.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

Karma Sayısı: 9
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2010, 19:38:29 »

Azı çoğu olmaz, ALLAH razı olsun. İnşALLAH doğru kişilere verilmiştir.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: