palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« : 08 Ekim 2007, 23:29:28 » |
|

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şırnak'ta dün terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Jandarma Komando Er Emrah Eryılmaz'ın Niğde'nin merkeze bağlı Kiledere beldesindeki evine hüzün çöktü. Şehit Komando Er Emrah Eryılmaz'ın annesi Ayşegül Eryılmaz, gözyaşlarını tutamadı. Ayşegül Eryılmaz, “Oğlumun terhisine 28 gün kalmıştı. Cumartesi günü beni telefonla aradı. 'Anne, 28 gün sonra oradayım. Beni bayrama bekleme. Bayramdan sonra geleceğim' dedi. Oğlumun askerden gelmesini beklerken, şehit olduğu haberini aldık. Teröristlere lanet olsun” diye konuştu. Nakliyecilik yaptığını söyleyen baba Etem Eryılmaz da göz yaşlarına boğularak, konuşamayacağını söyledi. Şehit Komando Er Emrah Eryılmaz'ın Kiledere beldesindeki arkadaşı Yasin Sarıtaş da Eryılmaz ile iki gün önce telefonda görüştüğünü söyledi. Sarıtaş, şehit olan arkadaşı Eryılmaz'ın son kez operasyona katılacağını söylediğini belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: “Emrah bana telefonda, 'Son operasyonum. Yakında döneceğim' dedi. Ama ne yazık ki dönemedi. Kendisiyle çok iyi arkadaştık. Askerden geleceği günü dört gözle bekliyordum. Ama gelemedi.” Öte yandan, Şehit Komando Er Emrah Eryılmaz'ın evi ile beldedeki tüm evlere Türk Bayrağı asıldı. Ayrıca, Kiledere Belediyesi hizmet binası önündeki Türk Bayrağı da yarıya indirildi. Kiledere Belediye Başkanı İsmet Yılmaz, “Acımız çok büyük. Sadece bizim değil, tüm Türkiye'nin canı yanıyor. Terörün artık bitirilmesini istiyoruz. Ölenler hepimizin evladı. Acımızı ve yasımızı anlatmak için belediye binası girişindeki Türk Bayrağı'nı yarıya indirdik” diye konuştu. Şehit Komando Er Emrah Eryılmaz, yarın beldede düzenlenecek askeri tören ile aile mezarlığında toprağa verilecek
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
idris25tan

|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2008, 00:31:07 » |
|
terörü,teröristleri,destek olanları ve destek olanlara göz yumanları lanetliyorum tüm terör kurbanlarına rahmet, yakınlarına sabır diliyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2008, 00:57:58 » |
|
ocağımızı söndüren hainlerin ocağı batsın
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2008, 18:51:08 » |
|
aMinn inşş.... ALLAH yardım Etsinn geride kaLanlara..
Şehitler öLmez Vatan böLünmez..!!!
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2008, 22:58:08 » |
|
askerligimi bende şırnakta yaptım cok zor ALLAHım memetcige verdigi gucu kudreti esirgemesin şehit kardeşlerimizin yakınlarınada sabır ve dayanma gucu versın rabbim .şu terör ne lanet bışeymış ya okadar bedduaya lanete insan olan kendinden nefret ederya .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2008, 16:26:46 » |
|
kahpelik ve ihaneti meziyet bellemiş olan bu çakal sürüleri gereken cevabı alamamanın hazzıyla sırtlanlaştıkça kudurdukça olayın vehameti çok daha aşikar ortaya çıkarken.ne yapması gerekenler ne yapılması gerktiğini dahi tasarlamadan hala kamoyu önünde yalan dolanla bu şerefsizlere adeta pabuç bırakıyorlar.asıl yıkıcı olan bu.başbakan kendi ülkesinin şehrine giderken tehdit alıyor ne yazıkki aynı bakanlar daha keskin ve cesur karalar alamıyorlar.sonrada yansın yürekler yanabildiğine.ALLAH şehid ve şühedanın gölgesini eksik etmesin vatanın üzerinden.sabır metanet versin arkada kalanlara.makam ve mevkileri yüksek olsun şehidlerimizin.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2008, 20:33:34 » |
|
rabbim bütün askerlerimize güç versin bu sene bizim burdan okarda tanıdık askere gittiki hepside doğuya düştü kuzenimde rabbime emanet olun hepiniz
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2008, 11:43:29 » |
|
ada tüm iyi niyet temennilerine yürekten katılmamak mümkün değil.affınıza sığınarak bişey soracam.kuzen nedir?türçe yani anadilinizde karşılığınıda söylerseniz size minnettar olacam.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2008, 18:20:07 » |
|
ada tüm iyi niyet temennilerine yürekten katılmamak mümkün değil.affınıza sığınarak bişey soracam.kuzen nedir?türçe yani anadilinizde karşılığınıda söylerseniz size minnettar olacam.
dayımın oğlu sirte gitti kuzen = amca çocukları hala çocukları teyze çocukları dayı çocukları hala çocukları onlara denir kuzen
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
horasan2525

|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2008, 19:06:17 » |
|
bitsin artık bu savaş ne asker ölsün ne gerilla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadas_arzu

|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2008, 20:07:46 » |
|
Rabbim ailesine sabır versin
benimde arkadaslarım gidicek askere üzülmüorum şerefiyle gidecek şerefiyle dönsün inşşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |