|
|
 |
« Yanıtla #15 : 28 Aralık 2007, 19:02:35 » |
|

sagol paylaşım güzel yanana koymasaydın daha güzel di
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
CoCuq

|
 |
« Yanıtla #16 : 24 Nisan 2008, 08:45:46 » |
|
gardaş ellerine sağlık çook güsel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 14 Eylül 2008, 19:54:09 » |
|
güzel ellerine saglik...
|
|
|
|
|
|
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé…!!!…
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Eylül 2008, 20:01:52 » |
|
2 senedir gitmıodum inş bu sene gidecegim cok özledim havasını suyunu
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2008, 11:22:50 » |
|
EVET ARKADAŞLAR ERZURUM GERÇEKTEN GÜZELDİR. AMA BİRDE BURAYI SOĞUK HAVA DEPOSU ZANNEDENLER VAR. ERZURUMLUYUM DERLER, GİDER BAŞKA MEMLEKETLERDE YAŞARLAR, ÖLECEKLERİ ZAMAN DA BENİ ERZURUMDAN BAŞKA YERDE DEFNETMEYİN DERLER. BU NASIL ERZURUMLU OLMAKSA? SİZ BİRDE ONLARIN İÇİNDEN AKAN KANI BİR GÖRSENİZ AĞLARSINIZ.BİZLER HALİMİZE ŞÜKREDELİM Kİ KENDİ MEMLEKETİMİZİN KALBİNDE YAŞIYORUZ.BEN İSTANBULDA BİR ARKADAŞIMIN YANINA UĞRADIM İNANIRMISINIZ ADAM YOLUN KENARINA OTURMUŞ 25 PLAKALI ARABA ARIYOR.NEDEN Mİ? LASTİKLERİNDEKİ TOPRAĞI KOKLAMAK İÇİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2008, 20:40:37 » |
|
teşekkürler resimler çok güzel ama erzurum çok soğuk ben yazın bile donuyorum orda siz alışmışsınız oraya tabiki ondan ben izmirde doğup büyüüdm
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
kerem_mert

Aktif Üye

Üye No : 5453
Konu  : 40
11 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 
Karma Sayısı: 0

|
 |
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2009, 21:52:09 » |
|
tabiki bakmak lazım erzurum da olmayan erzurum sedalıları bu resimlere bakarak özlem gideriyor benimde kardeşim erzurumdan çok uzaklarda bu siteye bakarak özlem gideriyormuş elıne sağlık iyi resimler sağol
|
|
|
|
|
|
dogdugumda neden agladıgımı yasadıkca anlıyorum .
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 23 Ağustos 2009, 23:07:58 » |
|
baktıgım erzurum resımlerı ıcerısınde ılk defa bu konudakı resımlerde kısakol gıyen bırılerı gordum (: sevındırıcı :p
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıK TıK ForumOjen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 23 Ağustos 2009, 23:10:59 » |
|
sen de istanbul da mı okuyosun ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTıK TıK ForumOjen
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 23 Ağustos 2009, 23:17:40 » |
|
burda oturuyorum.......
Erzuruma sadece her yaz gidiyorum ve çok seviyorum orayı sadece... özLemim oradan..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 23 Ağustos 2009, 23:18:56 » |
|
erzurumuda özledim sevdiğimde orda olmak istitorum resimler harika bi kere ölmeden görmek nasip olsa
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 24 Ağustos 2009, 16:03:27 » |
|
Insanların rıskı nerdeyse orda yasarlar yasadıkları yerde dogdukları yerı temsıl edıyorsa ne mutlu bızler erzurumlu olup dısarda yasıyorsak bunu suc olarak gorenler utansın ben erzurum dan 20 yasımda cıkdım 11 senedır dısarda yasıyorum ve erzurumu en guzel sekılde temsıl etıyımı dusunuyorum herkese ıyı forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #28 : 24 Ağustos 2009, 16:21:00 » |
|
paylaşım için sağol valla erzurum doğunun parisidr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitter_

Aktif Üye

Üye No : 14190
Konu  : 21
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4 
Karma Sayısı: 4

|
 |
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2009, 23:08:00 » |
|
cok güzel yerler bide ben gidip bizzat gezebilsem harika olur..
|
|
|
|
|
|
AşK DediĞiN Ya ALLAH'tan GeLmeLi...Ya ALLAH İçİn OLmaLı...Ya Da ALLAH'a ULaşTıRMaLı; YoKSa YerLe BiR OLmaLı...
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |