|
|
 |
« Yanıtla #30 : 12 Ekim 2009, 14:58:31 » |
|

çok mükemmel kardeşim teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : 28 Kasım 2009, 11:39:08 » |
|
Çok güzel fotoğraflar.Ellerine sağlık. Bende geçen yaz Erzurum'daydım. Daha sonra çektiklerimi eklerim.
|
|
|
|
|
|
Kış olup dondum.. Kalbim yine alev aldı.. Ben ölümü soruyordum.. Önümde aşk uzandı..
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #32 : 28 Kasım 2009, 11:54:18 » |
|
valla özledim bende oraları en son 2007 de ordaydım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : 28 Kasım 2009, 19:08:14 » |
|
Elinize sağlık kardeş, resimler hoştu. Herkesin yüreğinde bir sıla özlemi vardır arkadaşlar bunu unutmayın, Erzurumlu olarak İzmirde yaşıyorum, bu Erzurumu unuttum anlamına gelmemeli. Bulunduğum yer zaten küçük Erzurum yarısından fazlası Erzurumlu. Çoluk çocuk hepsi bi yerlerde çalışıyor yani bir düzen kuruldu artık, emekli olunca bu düzeni yıkıp Erzuruma dönmek mantıklı değil çünkü en basitinden çocuklar işsiz kalacaklar. Erzurumda yaşayacağım diye diretmem çocuklarımın geleceğini silip atmam demektir. Ben bir örneğim benim gibi binlerce aile var burada.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #34 : 28 Kasım 2009, 22:13:40 » |
|
emeğine sağğlık
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |