|
|
 |
« : 08 Ekim 2007, 13:34:19 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapŞırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe dün terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun için 23. Sınır Tümen Komutanlığı içerisindeki Şırnak Asker Hastanesi bahçesinde tören yapıldı. Şırnak Valisi Selahhatin Aparı ve 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu ile çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından 10 şehidin cenazesi helikopterle, 3 şehidin cenazesi ise kara yoluyla toprağa verilecekleri illere gönderildi. ŞEHİT DÜŞEN 13 ASKERİN İSİMLERİ: Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun, Öte yandan,Şehit düşün Karayazılı er Ahmet Şükrü Karataş’ın caneze törenine katılmak üzere Erzurum’dan çok sayıda bürokrat ve üst düzey komutan ile gazetecide Karayazı’ya gitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatansever

Kral Üye

Üye No : 49
63 Mesajına Toplam 200 Kere Teşekkür Edildi
7 Mesajına Toplam 7 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8 
Karma Sayısı: 8

|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2007, 14:39:51 » |
|
ALLAH hepisne rahmet eylesin.
|
|
|
|
|
|
Bir yerin adına denince Türk ÜlkesiGözüm Bayrak arar, kulağım ezan sesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2007, 14:54:26 » |
|
ALLAH ailelerine sabır kendilerine rahmet eylesin..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2007, 23:10:35 » |
|
ALLAH ACILI YAKINLARINA SABIR VERSİN VURAN ELLEREDE TEZ ZAMANDA BELA VERSİN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

Üye No : 215
Konu  : 41
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7 
Karma Sayısı: 7

|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2007, 19:47:03 » |
|
MEKANLARI CENNET OLSUN HERBİRİ EFENDİMİZE KOMŞU OLSUN ŞU MÜBAREK AYDA ŞEHİD OLDULAR NE MUTLU ONLARA
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2007, 21:22:02 » |
|
YAW ADAMA ACAYİPKOYUYOR ARKADAŞ BENİM 15 TANE ASLAN GİBİ KARDEŞİM TOPRAĞIN ALTINDA VURAN ADİ OĞLU ADİLERDE KİMBİLİR NEREDE VE NASIL YAŞIYOR...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |