ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 05 Mart 2010, 22:37:30 » |
|

hiç bir zaman bitmeyecek demiştin bana canımsın, herşeyimsin demiştin eğer birgün gidersem ölürüm demiştin bana sana birşey olmamışta ben tükendim...
şimdi daha iyi anlıyorum neden sana birşey olmadığını çünkü;giden ben değilmişim ki ben hala sendeyim...
dayanılmaz sancılar sarmış dörtbir yanımı sensiz dayanamıyorum şu kalbim seni bekler , gözlerim yolunu gözler duy artık dön geri bana....
elimdeki resminle ağlarım ben her gece sokağının başında terk edip gidişine, kahrettim gündüz gece , duy artık dön geri bana....
bak herşey bıraktığın yerde bıraktığın gibi işte gözümden süzülen yaşlar,umursamadan ezip geçtiğin gururum yerlere savurduğun aşkım herşey,herşey bıraktığın gibi...
gel artık gelde dindir gözyaşlarımı gelde topla yıllar evvel savurduğun aşkımı gel....
hasret kaldım teninin kokusuna sevgilim beni sensiz bırakma... sensiz sokaklardayım, bir başıma dardayım duy artık dön geri bana
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2010, 22:44:43 » |
|
şiir muhteşem olmuş ellerine sağlık okurken aklıma güzel bi söz geldi
giden değil kalandır terkeden gidende bu yüzden gitmiştir zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ariza_25

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2010, 22:50:24 » |
|
eyvallah emrah sağolasın
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
|
ariza_25

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2010, 22:57:39 » |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |