|
|
 |
« : 05 Mart 2010, 10:20:33 » |
|

sabahları işe geldiğimde siteye giremiyorum. saat 10 olmadan açılmıyor . bunun bir açıklaması varmıdır ?
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2010, 19:14:28 » |
|
Sitede problem yok Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBURADAKİ formulü uygulayın. Çözüm olabilir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2010, 12:20:51 » |
|
Kesinlikle öyle bir sorun var. Site bazan da değil, çoğu kere açılmıyor diyebilirim. Hatta bu acaba benim bağlantımla alakalı mı diye düşündüysem de çok farklı yerlerden de bağlanmaya çalıştığımda veya bağlanmaya çalışanlarla konuştğumda, maalesef ki, sitenin bir çok kez açılmadığı yönünde düşüncelerle karşılaştım. Teknik bir sorun olduğu düşüncesindeyim. Bence site yöneticilerinin bir an önce bunu ciddiye alarak sorunu çözmeleri gerekiyor. Ayrıca bir de benim pc de mc afee var. Siteden gelen e-maillleri güvensiz diye uyarıyor. Bu konuda da yapacak bir şey varsa yöneticilerin dikkatine sunuyorum..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.oltutasimarket.com
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2010, 13:00:30 » |
|
sitemiz bazı aralıklarda güncelleniyor açılmama nedeni bu olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2010, 15:53:13 » |
|
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım,DNS adresini değiştirince problem kendiliğinden halloldu. Virüs programlarını rekabet adına o kadar hassaslaştırdılarki, ne algılasalar tehlikeli buluyorlar.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |