|
|
 |
« : 04 Mart 2010, 00:54:05 » |
|

“2010 Kış Tatbikatı” hazırlıkları tamamlandı. Ancak bu yıl bir gelenek bozuldu. İki yılda bir düzenlenen tatbikata bu yıl Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Savunma Bakanı katılmayacak.
Star TV’den Murat Çelik’e konuşan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, “Tatbikata neden katılmıyorsunuz” sorusuna, “Gereği bu şekildeydi, böyle yapıldı” cevabını verdi.
Gönül, tatbikat tarihlerinde başka bir programı olmadığını ifade ederken tatbikata katılmama gerekçesini kamuoyuna açıklamak gibi bir zorunluluğu olmadığını da söyledi.
Murat Çelik sordu: “Sayın Bakan bu tatbikatı Ergenekon şüphelisi Org. Saldıray Berk yönettiği için mi katılmıyorsunuz”
Gönül bu kritik soruya yine “Herkes yorumunu özgürce yapmakta serbest. Gereği bu şekildeydi, böyle yapıldı” cevabını verdi.
Vecdi Gönül, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın tatbikata neden katılmadıkları sorusunu ise “Bu soruyu kendilerine sorun” diye cevapladı.
internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2010, 01:00:19 » |
|
abi, hep haberleri ekliyorsun ama ekledikten sonra kendi yorumlarinida yazarsan cok daha guzel olur bence.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Mart 2010, 01:24:45 » |
|
Kendi açtığım konuyu sizden önce yorumlamam, kendim çalıp kendim oynamam olur yesil. Şık olan birbirimizin yorumlarını cevaplamamızdır, fakat madem istiyorsun bir sonraki güne kadar yorum almamışsa yorumlayacağım.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Mart 2010, 01:30:15 » |
|
yoo..
mesela ben haber yada herhangi birsey ekledigim zaman, haberlerin altina yada konun altina, baska bir renkle kendi dusuncelerimi yaziyorum...yanitla yapmadan hemen altina yaziyorum... tabiki herkezin kendi secimi ve bakis acisina gore degisiyor.. bugune kadar hic kendim calip kendim oynuyorum gibi dusunmedim... ama tabiki herkzin kendi secimi... yorumsuz oldugu zaman bana okumasi pek zevk vermiyor... neyse... cevap yazdigin icin tsk ederim.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Mart 2010, 03:34:43 » |
|
Serv anlaşması malumumuzdur, son zamanlardaki asker siyasi sürtüşmeleri serv ile örtüşmek üzere gibi. Tamam eklediğim haber yorumsuz ise 1 sonraki gün kendim yorumlayacağım, hatta bir çoğunu yorumladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |