|
|
 |
« : 03 Mart 2010, 15:46:39 » |
|

Sen Türk kızısın unutma! Başın Ağrı kadar dik, Heybetli, vakur. Yüreğin Fırat kadar deli, Fırat misali coşkun. Ve sen İstanbul kadar güzelsin...
Sen Türk kızısın hatırla, Erzurum Tabyası’nda Nenem Hatun’sun. Ne ölümler korkutur seni, Ne de zulümler, Vatanın esareti kadar... Sen Elif Anam’sın. Bir elinde minik beben, Diğerinde bomba... Savaş meydanlarındasın, korkusuzsun. Biliyor yaban seni, ben biliyorum, Sen Türk kızısın...
Alp Aydın
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
kral_faruk Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 03 Mart 2010, 23:24:20) |
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2010, 23:06:58 » |
|
paylasim icin tsk, guzel bir paylasim.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2010, 23:10:06 » |
|
güzel şiir teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2010, 10:10:58 » |
|
şimdi bu yazılanları görseler bunlar faşist derler. sonrada bir siyasi partiye yamamaya çalışırlar. biz öğretemedik Türklüğün siyasetle olmadığını , milliyetciliğin faşizanlıkla bir olmadığını , inşALLAH evlatlarımız öğretecek.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2011, 14:02:11 » |
|
güzel bir paylaşım ellerine saglık
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.ayblog.net/
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2011, 22:26:57 » |
|
çok beğendim çok güzell
|
|