|
|
 |
« : 01 Mart 2010, 08:30:12 » |
|

Hadi bakalım Erzurum'un kurtuluş gecesinde, etkinliklerde hangi sanatçıyı görmek istersiniz ?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2010, 10:29:08 » |
|
Bence Erzurum lu olan bütün sanatcıların bir araya gelip o günü bayram havasında kutlamalıyız (İbrahim ERKAL-Burhan TOPAL -Fethi SİVEREK gibi) ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinede çok işler düşüyor ,buradan ilgililere....
|
|
|
|
|
|
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2010, 10:50:19 » |
|
şıklar az değil mi biraz?.. yada başka sanatçı yokmuydu?...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2010, 10:55:17 » |
|
zaten ihale edilmiş Latif Doğan geliyor ben ona birseydemiyorum kendisini severek dinliyorum fakat Erzurumlu o günde hangisini dinlemek isterdiye merak ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2010, 11:03:48 » |
|
bende bazen dinlerim kendilerini . fakat ; şahsen Erzurumlu olsaydım ,Erzurum dan çıkmış bir kişinin gelmesin isterdim. bu benim düşüncem. ama yinede hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2010, 15:31:39 » |
|
tabiki ibrahim ERKAL veya Zeki ERDEM...ikiside uygun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|