Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Bizi izlemeye devam edin
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 196
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bizi izlemeye devam edin  (Okunma Sayısı 196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

« : 26 Şubat 2010, 01:17:25 »

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye artık zamanında seçimleri yapmaya alışacaktır. AK Parti'nin gündeminde, AK Parti iktidarının gündeminde kesinlikle bir erken seçim yoktur. Bunu herkes böyle bile...'' dedi.

Başbakan Erdoğan, TBMM'den ayrılırken kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Son günlerde erken seçim söylentileri konuşuluyor. Bir değerlendirmeniz olacak mı?'' sorusunu Başbakan Erdoğan şöyle yanıtladı:

ERKEN SEÇİM
''Bunu defaatle söyledik, ben artık söylemekten yoruldum. İsim vermeyeceğim dedim, yine vermeyeceğim ama ben bir ilke konuşuyorum; Türkiye artık zamanında seçimleri yapmaya alışacaktır. AK Parti'nin gündeminde, AK Parti iktidarının gündeminde kesinlikle bir erken seçim yoktur. Bunu herkes böyle bile... Bu yapılan açıklamaları da ben ülkeme ve milletime haksızlık olarak görüyorum. Bu tür açıklamalar bakın bir anda borsaları olumsuz etkiliyor, ülkenin ekonomisini olumsuz etkiliyor ve ülkenin istikrarına, güvenine olumsuz etkiler yapıyor. Yani bir ülkede ekonomi, istikrar varsa gelişir, ayağa kalkar, güven varsa gelişir, ayağa kalkar. Bu tür açıklamaları yapanlar ülkeyi sevmiyor, milletini sevmiyor, ülkeme de milletime de saygısı yok.''

YARGI REFORMU
Yargı reformu çerçevesinde bir anayasa değişikliğinin geleceğini söylediğini ifade eden bir gazetecinin, ''Bu çerçevede bir anayasa değişikliği bekleyecek miyiz?'' sorusuna da Erdoğan, ''Bizi izlemeye devam edin. Çalışmalarımız devam ediyor'' yanıtını verdi.

Çankaya Köşkü'nde bugün yapılan toplantıyla ilgili bir soru üzerine de Başbakan Erdoğan, ''Bir açıklama yapıldı. Aynen yapıldığı gibi'' dedi.

SAKIK'IN SÖZLERİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın, Meclis Genel Kurulundaki iddialarının ''manidar'' olduğunu söyledi.

Erdoğan şöyle konuştu: ''Sırrı Bey'in yapmış olduğu açıklamalar, kendisinin yaşadıklarını, burada anlattı. Biz de yaşayan olarak bizzat onu kendisinden dinlemiş olduk. İşin detaylarını Sırrı Bey'le görüşme imkanınız olursa herhalde çok daha isabetli olur. Çünkü ben, işin taraftarı değilim ama kendisinden, olayı yaşayan birisi olarak dinlemiş olduk. Tabii manidardır. Dolayısıyla olayın içerisinde olmayanın, orada çıkıp konuşması, o da manidardır.''

internethaber.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2010, 01:19:16 »

Baykal Sakık'ın sözlerini yalanladı.

Gensoru görüşmelerine damga vuran BDP'li Sırrı Sakık'ın, "Baykal bizden 20 militan istedi" sözlerine CHP lideri Deiz baykal'dan jet yalanlama geldi. Baykal kuliste gazetecileri, "Teröre bulaşanlarla bırakın proje yürütmeyi, bunu aklımızdan bile geçirmeyiz" dedi. Baykal şunları söyledi:

"Siyasi yaşamım boyunca ne benim ne benim yönetimimdeki CHP'nin, hiç bir şekilde teröristlerle ilişkisi hiçbir kişi ya da parti ile ilişki kurma projesi bir yana; düşüncesi bile kafamızdan geçmedi. Hiçbir zaman böyle bir şey söz konusu olmadı. Siyasi mücadelemizin temeli siyaseti terörizmden ayırma şeklinde geçti. Bu bizim için temel siyasi ahlak ilkesidir. Hiçbir siyasi çıkar düşüncesi ile bunun ihlaline göz yummamız söz konusu değildir. Hiç bir şekilde teröre bulaşmış bir kişinin, CHP içinde yer tutması önerisinin muhatabı olmayı bile kabul etmeyiz. Terörizm konusu bizim için bir siyasi çıkar konusu değildir. Terörle mücadele demokrasi anlayışımızın, siyasi kimliğimizin özüdür ve daima öyle olmuştur ve olacaktır."

internethaber.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: