|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2010, 22:44:23 » |
|
tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2010, 22:56:50 » |
|
cok guzel olmus
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2010, 20:00:43 » |
|
TŞKLER YEŞİL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2010, 23:21:00 » |
|
ama ben siliyorum.tüm nankör dadaşları kınıyoruz ve Erzurumluluk kimliğinden çıkıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2010, 00:12:50 » |
|
can gardaş efendi efendi konuş .söveceksen adama direkt söveceksin . dadaşla nankör kelimesini aynı cümle içinde kullanma milletin asabını bozma . dadaş olan nankör olmaz , nankör olan dadaş asla olamaz. birilerine kinayeli laf edeceksin diye dadaşlığı dile düşürmeyin. kendi kişisel kavgalarınıza erzurumun simgeleri üzerinden kılıç sallamayın .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2010, 00:21:51 » |
|
ama ben siliyorum.tüm nankör dadaşları kınıyoruz ve Erzurumluluk kimliğinden çıkıyoruz
tam olarak konuyu açarsan iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2010, 00:30:34 » |
|
Bu kadarı da yeter artık.. Çıkartın kimliğinizden Erzurumlu olduğunuzu.. Sanki çok isteniyormuş gibisiniz çıkartın gitsin.. Erzurumlulara nankör diyorrsunuz ama asıl nankör sizlersiniz.. Sizin bunları söylerken utanmanız yoksa benim de sizin gibileri forumdan atarken utanmam olmayacak.. Kardeşlerim bu arkadaşa veda edebilirsiniz..
( Uzun zamandır bu yüzden polemik çıkartıyorsunuz artık bir daha istemiyorum )
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2010, 00:35:25 » |
|
eline sağlık derim .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
dut_gibi

|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2010, 09:46:04 » |
|
ben açtığım konuarı silcem.özellikle olmayan ama son errurum konserinde latif doğanın çağrılması burada i.erkal paylaşımı yapmamız konusunda güzel bir gelişme oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |