|
|
 |
« : 16 Şubat 2010, 22:50:50 » |
|

Osmaniye'ye bağlı Nohuttepe köyünde inşaat işçisi olarak çalışan Bircan Salim (22), bir süre önce bir kızla internet ortamında tanıştı. Salim, inşaat firmasının bürosundaki bilgisayarla yazıştığı kızla daha sonra da telefonla görüşmeye başladı.
İş arkadaşlarının ifadesine göre, kız arkadaşıyla internet ortamında görüşen genç, aralarındaki tartışma sonrasında bilgisayarın bulunduğu odadan sinirli bir şekilde ayrıldı. Genç işçi, daha sonra inşaatın bekçisi Ercan T'nin ruhsatlı av tüfeğini alıp, kalbine ateş ederek intihar etti.
Bircan Salim'in, cep telefonuyla da internette tanıştığı kızın cep telefonuna ''intihar edeceğim'' şeklinde mesaj attığı belirlendi.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.
internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2010, 01:13:55 » |
|
Ay inanmıyorum bu kadarına da pes artık.. Salakmış demek ki
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2010, 08:36:57 » |
|
olamaz böyle bişey ne tanımışki intaharda ede
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2010, 17:25:57 » |
|
ALLAH sonumuzu hayir etsin insaAllah
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 23:32:35 » |
|
Çoğu insanımız artık psikolojik sorunlu filan değil, resmen salaklaştı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |