Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Facebook yüzünden okuldan atıldı
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 279
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Facebook yüzünden okuldan atıldı  (Okunma Sayısı 279 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

« : 12 Şubat 2010, 04:19:53 »

Yunanistan'ın Girit adasının Hanya kentindeki Hrisopigi ortaokulunda okuyan 14 yaşındaki bir kız öğrencinin Faceebook'ta "Okul müdüründen nefret ediyorum" başlıklı bir sayfa açtı.

Sayfaya, aynı okulda okuyan 100 öğrenci de üye olunca olayı okul yönetimi öğrendi.

Yönetim, kız öğrenciyi başka bir okula gönderme kararı aldı.

Hanya bölgesi orta eğitim amiri Nikos Vestakis, olayın ortaya çıkmasından sonra okulun disiplin kuruluna sevk edilen öğrencinin okul müdüründen özür dilediğini ancak öğretmenlerin oy birliği ile aldığı uzaklaştırma kararının değişmediğini söyledi.

Vestakis, bu olayın ilk olmadığını ve daha önce de üç öğrencinin aynı nedenden okuldan uzaklaştırıldığını açıkladı.

Bu arada, kız öğrencinin okuldan uzaklaştırılma kararına tepki gösteren Hanya Bölgesi Orta Eğitim Öğretmenleri Derneği Başkanı Vasilis Papastamos ise, okul yönetiminin kararının teknolojik bilgi eksikliğinden kaynaklandığını ifade ederek, "Öğretim üyeleri yeni teknolojilerin kullanımından haberdar olsalardı bu şekilde paniğe kapılmazlardı" diye konuştu

internethaber.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
♥..šεv₫a..♥

Admin-E

Süper Uye

*

Üye No : 133

Konu  : 1850

276 Mesajına Toplam
324 Kere Teşekkür Edildi

61 Mesajına Toplam
63 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 41

Karma Sayısı: 41
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2010, 23:50:02 »

kusura bakmayın ama

Hay Salak... Smiley

ben bile burdan en sevdiğiniz 3 öğretmen konusuna yorum yapmışım.. İngilizce hocam yaşar hocayı benden daha çok seviyormuşsun bir forumda gördüm sana kırıldım dedi.. sırıtık Facebooktan hayli hayli görünür..
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
yesil

Süper Uye

*

Üye No : 13175

Konu  : 141

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2010, 01:14:35 »

Smiley salaklik, ama birini sevmiyorsun diye okuldan atilmakta sacmalik Smiley
Bu Sayfayı Paylaş

Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3945

56 Mesajına Toplam
57 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2010, 02:24:16 »

Müdürden nefret ediyormuş, olabilir ama kendine saklamalıdır. Taraftar toplamak işin boyutunu değiştiriyor. Karar yerindedir, şımarıklılık ve kaprisin ölçüsüz olmaması gerektiğini anlamıştır.
Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: