AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2010, 21:19:09 » |
|

[COLOR=#NaNNaNNaN]Ölesim var Yar![/COLOR] Sensiz kalışın çaresizliğine yanasım... Seni hatırlatan gecelere haykırışım... Seni bilipte bilinmemezliğime isyanım var...
gönlüne sağğlık
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2010, 22:43:21 » |
|
fıstıklı olmasın yazık fıstıklara hemı bacım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap iyi geceler sızlere Rabbıme emanet olun Fıstık olmaz bacım fındıklı olsun hiç sevmem ya ondan Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayırlı geceler cân,Hak'ka emanetsin bende çıkıyorum. fındıklı yaparız canısım sen ıste yeterki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
KATRE_

Hüzne mübtelâ

Kral Üye

Üye No : 15914
Konu  : 42
15 Mesajına Toplam 16 Kere Teşekkür Edildi
15 Mesajına Toplam 18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18 
Karma Sayısı: 18

|
 |
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2010, 14:21:15 » |
|
yüreğine sağlık katre
teşekkürler.. Ölesim var Yar! Sensiz kalışın çaresizliğine yanasım... Seni hatırlatan gecelere haykırışım... Seni bilipte bilinmemezliğime isyanım var...
gönlüne sağğlık
yüreğine sağlık.. fıstıklı olmasın yazık fıstıklara hemı bacım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap iyi geceler sızlere Rabbıme emanet olun Fıstık olmaz bacım fındıklı olsun hiç sevmem ya ondan Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Hayırlı geceler cân,Hak'ka emanetsin bende çıkıyorum. fındıklı yaparız canısım sen ıste yeterki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap tamam bitanem,fındıklı yapalım, bol bolda kavuralım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Duâ olsam dökülsem dilinden sen "AMİN" desen "O" an kabul olsam
|
|
|
| |
Yükleniyor...