momentum

|
 |
« Yanıtla #30 : 14 Şubat 2010, 19:43:42 » |
|

bence kapatıl sın
tayipide assınlar ben sevinirim
Bencede........ Ama ASılmadan Önce Çaldıklarını İade Etmesi Lazım ..xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #31 : 14 Şubat 2010, 19:59:33 » |
|
 akp kapatilirsa eger, kapatilmasini isteyenlere yasiyacaklari mustaaktir
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
KATRE_

Hüzne mübtelâ

Kral Üye

Üye No : 15914
Konu  : 42
15 Mesajına Toplam 16 Kere Teşekkür Edildi
15 Mesajına Toplam 18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18 
Karma Sayısı: 18

|
 |
« Yanıtla #32 : 16 Şubat 2010, 13:52:33 » |
|
Saygı benden kardeşim, çok teşekkürler. Asmak kesmek olayı arkadaşların tepkilerini espri şeklinde belirtmeleridir. Bence durum vahim kardeşim, geçmiş hükümetleride biliyorum, inanırmızsınız hiç bir dönem ülkemin akibeti hakkında bu kadar endişeli olmamıştım.
espri anlayışımız yok diğil hatta çokta severim ama bu çok fazla ve saygısızca, bu gibi arkadaşlar gibi milleti asmakla kesmekle uğraşacak kadar basit olmadım,en azından olmamaya çaba sarfediyorum,akp hükümeti neyi başaramadı yazalım,hala müslüman bir ülkede namaz kıldığı için işten atlılan insanlar var ki bunu çok yakînen şahit oldum,benim abim mühendis olarak çalıştığı ford'un fab.namaz kıldığı için işten atıldı,işte akp bunu düzeltsin,ve torpil olayına gelelim,herkes hakkıyla bir yerlere gelsin,benim evimde 2tane üniverste bitirmiş abim dururken,adam ilkokulu zorla bitirmiş gidip her istediği yerde torpil uygulayarak iş başına getiriliyor,ve bu kişiler akp'yi hiç sevmedikleri halde akp parti teşkilatına üye olup torpil yaptırıp işe giriyolar,biz gerçekten desteklediğimiz bir parti adına, açta kalsak gidip bize torpil uygulansın demedik demiyoruzda,gelin bunları konuşalım arkadaşlar,işte bu bahstetiğim olaylar malesef her dönemde her partide mevcut,böyle uygulamalar yüzünden,hakkıyla bir yerlere gelemeyen bir sürü gencimiz var..
|
|
|
|
|
|
Duâ olsam dökülsem dilinden sen "AMİN" desen "O" an kabul olsam
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #33 : 16 Şubat 2010, 14:25:03 » |
|
katre yazdıkların çoğunu doğru olarak görüyorum oda o parti bu parti diye değil sistemin genelinde sorunlar olduğundan kaynaklanıyor...bütün akpli arkadaşlarım şuan devlet işinde çalışıyor ve dediğin gibi ilkokul mezunu.. nasıl mı senin bahsettiğin torpil yüzünden ...xD Adelet ve Kalkınmaysa partinin açılımı nerde adalet nerde kalkınma ..xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : 16 Şubat 2010, 23:23:46 » |
|
Tesbitleriniz çok doğru Katre, ve bir ilave yapayım. Londrada yapılmakta olan Avrupanın en büyük camisi inşaatı durduruldu,nedeni neymiş yapımcı firmanın aşırı radikal bağlantıları. Peki biz müslüman bir ülke olarak ne yaptık? Sadece hiç birşey. Bizim Heybeli adadaki ruhban okuluyla bir kıyaslama yapalım. 1844 yılında açılan ruhban okulu imparatorluktaki bütün hırıstiyanları ibir araya getirerek tehdit unsuru bir güç haline gerirmiştir, müslüman çocukları ailelerinden koparıp iyi birer hırıstiyan olarak iade etmiştir ve daha birçok olumsuz hallerinden dolayı, en son ülkemiz aleyhine casusluk faaliyetleride anlaşılınca 1970 li yıllarda kapatılmıştır. Peki biz ne yapıyoruz, bu okulun yeniden açılabilmesi için elimizden geleni. İşte biz buyuz..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #35 : 18 Şubat 2010, 22:34:54 » |
|
bende akp ye oy verdim zamanında ama,teröristlerin davı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 25 Şubat 2010, 00:20:08 » |
|
Kapatma sinyaline Ak Parti'den cevap
Burhan Kuzu, bir gazetecinin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın yazılı haberlerin ihbar sayıldığı yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine Kuzu, "Yani tabii o mahkemenin bildireceği bir delil. Kendi bunları ihbar sayar da sadece toplanan kağıtlarla dava açılacak olursa memlekete yazık olur. 50 yılda Avrupa'da 3 parti kapatılmış, ikisi Almanya'da biri de en son İspanya'da, Bizde 27 parti kapatılmış, tablo bu. Yani partiler mezarına döndü Türkiye. Parti kapatmak dava açmak iş değil, mesele demokrasi nasıl çalıştırılır, ona bakmak lazım." diye konuştu.
AK Parti hakkında incelemeyle ilgili bir başka soru üzerine Kuzu, "İnceleme her zaman yapar. Cumhuriyet Başsavcısı'nın rutin işidir. Cumhuriyet Başsavcısı'nın elbette ki doğal görevidir o. Bütün mesela, bunları objektif delillere dayandırmış olması. Birinci davada bunu gördük, oradan buradan delillerle, internetten indirme birtakım pasajlarla dava açılmıştı sıcak sıcak eldeki belgelerle. Dolayısıyla o tür bir dava hazırlığı, hukuki bir dava hazırlığı olmaz. O açıdan tabii bir hazırlık olarak düşünülür ama bundan ne çıkar bilemem." şeklinde konuştu.
Bazı Yargıtay üyelerinin Haşim Kılıç'ın konuşması üzerine salonu terk ettiğinin belirtilmesi üzerine Kuzu, "Olabilir ama Haşim Bey fevkalade güzel, çok iyi tespitlerde bulunan bir konuşma yaptı. Tamamen katıldım, güzel bir konuşma yaptı." ifadesini kullandı.
internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #37 : 01 Mart 2010, 09:25:34 » |
|
kapatılırsa, yeni kuracakları partiyle daha güçlü olacaklar.zaten mağduriyeti oynuyorlar emrahlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 02 Mart 2010, 00:23:24 » |
|
O zamanda kapatmanın anlamı yok demektir, ya siyasetten men edeceksin yada seçmenin kapatmasını bekleyeceksin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 02 Mart 2010, 11:08:52 » |
|
Menderesi asanlar hakkında nasıl ki derine gitsin diyorsak Tayyibe urgan hazırlamaya çalışanlar için daha fazlasını birgün herkez diyecek.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #40 : 03 Mart 2010, 13:18:01 » |
|
Her ikisi çok farklı kişiler .....ya sen menderesi tanımıyorsun .......yada tayyibi çok seviyorsun...........istersen Menderesin yaptıkları ve planladıklarını biraz okumalısın.........menderesin asılması talihsizliktir ki menderesi astıran amerika bu günlerde Başbakanın kadim dostu ve BOB 'un eşbaşkanı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 03 Mart 2010, 13:37:19 » |
|
siyasetçi sevilmez arkadaşım . siyasetci desteklenir. bu gibi durumda asılırsan yani ölürsen herkez karşı çıkan bile iyi adamdı der ama ayaktaysan muhalifin çok olur . menderesede hain diyenler ermeni kökenli diyenler vardı. arşivden günaydın gazetesine bakarsan okursun . mesele kimin devrildiği değil mesele hangi makamın devrildiğidir.
ben g.kurmay başkanı ile başbakanın köşkte cumhurbaşkanı tarafından bir araya getirilip halka mesaj verilmesine bile karşıyım . mevki olarak eş değiller. tapu kadastro genel müdürü neyse g.kurmayın mevkiside odur başbakanın yanında .ama bunu 15-20 yıl sonra ancak kabul edecez. benim fikrimce bize bir bir 2.mahmud gerek . ama şimdi o yok. bir yiğit vardı bunu kaldıracak o çok üşüdü.mekanı cennet olsun.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |