|
|
 |
« : 18 Ocak 2010, 23:02:15 » |
|

Bazı bölümlerde çoğu konularda yorum yapmak yerine kendi yazdıklarımızı alıntı yapma adeti çok fazla olmaya başladı.. Teker teker uyarmak yerine böyle söylemeyi tercih ettim.. Lütfen sürekli kendi yazılarımızı alıntı yapıp yollamayalım.. Bu tür mesajlarınız silinecektir..
İyi forumlar..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2010, 23:03:55 » |
|
eyvallah
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2010, 23:06:53 » |
|
sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2010, 23:11:22 » |
|
vuuu admınemız bıze ugrasın flood yapmayın der  dıkkatttt hizaya gecın ..
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2010, 01:49:12 » |
|
İyi bir tesbit sevda, bu vesile ile bir hatırlatma yapayım. Arkadaşlar google örümcekleri bu tür olaylara eksi puan veriyor.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Kaktüs Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
Sevda__
( 19 Ocak 2010, 20:15:34) |
|
MeKseLina

Süper Uye

Üye No : 14318
Konu  : 23
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
6 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 4 
Karma Sayısı: 4

|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2010, 04:35:58 » |
|
google örümcegi nedir hele google da bi aratayım
|
|
|
|
|
|
Arının dimağını, mikrobun gözünü tanzim eden Zat, senin ef'âl ve a'mâlini mühmel, başıboş, hesapsız, kitapsız bırakmayarak İmâm-ı Mübînde yazar. Ona göre muhaseben olacaktır. ---Risale-i Nur'dan Bir Vecize---
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2010, 21:34:36 » |
|
Örümcek; Google, yahoo ve rank ölçümü yapabilen arama motorlarının sitelere gönderdikleri casuslardır denilebilir. Bunların kendi değer yargıları vardır ve sitelerin en küçük hareketlerini dahi algılayıp merkezlerine rapor verirler, mesela bu siteye kaç kişi giriyor veya yazılıp çizilenler çalıntımı yoksa kendi üretimlerimi, internet adabına uygunlukları gibi, kısaca her fare tıklamasının bile onlara göre değeri vardır. . Bu raporlar bizlere pagerank olarak bilinen şekliyle yansıtılır. Pagerank ise bir sitenin internet ortamındaki değeridir diyebiliriz. Neye yarar derseniz basıt bir misal; Sitelerin en büyük gelirleri ticari reklamdır ve en ucuzundan bir reklam vermek isteyen firma bile pagerank /10 değerinde bir site arar.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2010, 21:38:31 » |
|
bizde daha dikkatli olmaya calısırız
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2010, 22:23:45 » |
|
Ama hala devam ediliyor ya neyse.. Bu tür kuralları ihlal etmemeye özen gösterelim.. Yanlış mesajlarınız silinecektir hem yazmak için de zaman harcamazsınız boşu boşuna
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2010, 23:55:17 » |
|
Televizyon yokken radyolarda sık sık şu ihtar yapılırdı. "Sayın vatandaşlar lütfen trafik kurallarına uyalım ve uymayanları ikaz edelim" güzel gelirdi kulağa, arkadaşlar arasında sıkça tekrarlanırdı. Şimdide biz forumumuz için aynı sloganı örnek alalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Ocak 2010, 20:50:28 » |
|
bencede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2010, 08:51:35 » |
|
uyarınız için tşkler arkiler dikkate alacaz emin olun
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2010, 17:01:17 » |
|
KIınıyoorum böyle yapanlarıı hhe zira bunlardan biri benim
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |