|
|
 |
« : 18 Ocak 2010, 18:33:40 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİngiltere'nin başkenti Londra'da, tamamlandığında Avrupa'nın en büyükcamisi olacak 'Mescid İlyas'ın inşaatı hükümet tarafından durduruldu.Karara gerekçe olarak, camiyi inşa ettiren Hindistan merkezli Tablighi(Tebliğ) cemaatinin 'aşırı radikal gruplarla bağlantısının olması'gösterildi. Londra'da 2012 Olimpiyat Oyunları'nın yapılacağıbölgede yapımı geçtiğimiz aylara kadar süren 12 bin kişi kapasitelicaminin arazisi satışa çıkarıldı. Ancak camiyi yapan Tebliğ cemaati,inşaatın devamı için hükümete baskı yapacaklarını açıkladı.İngiltere'de faaliyet gösteren Tablighi cemaati, radikal görüşleri vebazı terör odaklarıyla bağlantılı olmakla suçlanıyordu. Grubun El-Kaideile de bağlantısı olduğu öne sürülmüştü. İnşaatın durdurulmasıiçin başlatılan imza kampanyasında ise şu ana kadar 48 bin kişiniimzası bulunuyor. Karardan duyduğu memnuniyeti belirten ırkçı HristiyanHalk İttifak Partisi (Christian People's Alliance), "Cami inşaedilseydi, bu kişilere kendilerini toplu halde ifade etmede büyük birfırsat verilecekti." açıklamasını yaptı. Caminin kapasitesininİngiltere'de en büyük Anglikan Klisesi'nin dört katı büyüklüğündeolması dikkat çekmişti. Tamamlanması durumunda camide aynı anda 12 binkişi ibadet edebilecekti. internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 

|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2010, 21:50:17 » |
|
bızde ruhban okulunu acmak için söz verelım ..!!
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2010, 23:46:26 » |
|
Aynen öyle, peki neden? Yeteri kadar erozyona uğramamışız, biraz daha uğrayalım diye.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2010, 23:51:32 » |
|
tepkim sadece ironiydi benım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2010, 00:53:31 » |
|
Yok merak etmeyin sözüm size değil. Ben ironiden ziyade doğrudan vurgu yapmak istiyorum. Heybeli adadaki Ruhban okulu Ortodoks din adamı yetiştirmek maksadıyla taa 1844 yılında açılmış ve İmparatorluğumuz sınırları dahilindeki bütün hırıstiyanları bir araya getirerek tehlikeli bir güç odağı olmuştur. Buda yetmiyormuş gibi dünyanın bütün ülkelerinden yatılı öğrenci taşımaya başlamışlardır. Başta Suriye olmak üzere birçok arap ülkesinden hatta afrikadaki ülkelerden müslüman çocukları müslüman olarak getirilip, hırıstıyanlaştırılarak ülkelerine gönderilmiştir. Peki bizim camide böyle bir amacımız varmı? Hayır biz sadece ibadethane açmak istiyoruz, iki amaç birbirine tam zıt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2010, 00:55:19 » |
|
gelde bunu bu cahıllere anlat ...anlamaz bu islam dusmanları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2010, 01:48:11 » |
|
Önemli olan bizdekilerin anlaması, yanlış hatırlamıyorsam 1970'li yıllarda bu durum anlaşılmış ve özel okullar devletleştirilirken buda kapatılmıştı. Faaliyet alanı bilinerek açılmak istenmesine bir anlam veremiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2010, 20:31:14 » |
|
kim anlamdırabılıyorkı devletımız dış politikasında dönen oyunlara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Nisan 2010, 23:31:01 » |
|
Çok haklısınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |