|
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2010, 00:23:14 » |
|

Bravo yesil, sen sayılı istisnalardan birisin. Tebrik ederim.
bennem, ben bir koku alamiyorum.. insan kendi kokusunu alabilir mi ki? bence alamaz... Kişi kendine sürdüğü kokuyu dışardan birisi kadar alamıyor değilmi? Aynı durum, üstelik kendi kokunuza burnunuz aşinadır, istesenizde alamazsınız.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Ocak 2010, 00:24:56 » |
|
yazık cıgerlerınıze nolur bırakın şu zıkkımı
Hani irade meselesi derlerya, hiçte öyle değil. İnanın çok uğraştım ama bir türlü olmadı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2010, 00:25:48 » |
|
bende onu demek istemistim koku almiyorum diye bazen insan SIKTIGI parfumun bile kokusunu almiyor.. cunki, birgun parfumu kullanmistm ( cok SIK kullanmam) hatta parfum degil bodygel kullanmistim arkadasim (bayan) demisti ne guzle kokuyon diye... ama ben hc bir koku almiyordum... kullandigim seyin bile kokusunu alamiyorum kendi kokumu hic alamam herhalde.. alamiyorumda zaten 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2010, 01:32:44 » |
|
Ben aha şimdi denedim, yok kendi kokumu alamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2010, 02:07:34 » |
|
 :D:D:D hihihi  bende o yuzden demistim ilk yorumumda, ben koku almiyorum diye 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2010, 20:35:15 » |
|
yazık cıgerlerınıze nolur bırakın şu zıkkımı
Hani irade meselesi derlerya, hiçte öyle değil. İnanın çok uğraştım ama bir türlü olmadı. hiç olmazsa azaltmayı denesenız
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2010, 23:36:54 » |
|
Deniyorum ama olmuyor, ümitsiz vaka gibiyim bu konuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |