|
|
 |
« : 18 Ocak 2010, 17:22:18 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapErkeklerdeki testosteron hormonunun, kadınların yumurtlama döneminin işaretlerine karşılık verdiği bildirildi. ScienceDaily'nin internet sitesine göre araştırmada, kadınların her yıl karşıcinsi cezbetmek için parfüm ve losyonlara boşuna milyarlarca dolarharcadığını, kadının doğal kokusunun erkeğin ilgisini çekmek için en iyi yol olabileceğini gösterdi.
SonuçlarıPsychological Science dergisinde yayımlanan araştırma çerçevesinde,Florida Üniversitesinde görevli bilim adamları Paul L. Miller ve Jon K.Maner, hayvanlarda bilinen bu özelliğin insanlar için de geçerliolduğunu ortaya çıkardı. Yapılan iki ayrı çalışmada, kadınlara menstrüel döngülerinin çeşitli evreleri boyunca 3 gece tişörtler giydirildi ve katılımcı erkeklere, kadın katılımcıların giydiği, bazı erkeklere de kimsenin giymediği tişörtler koklatıldı. Araştırmada,erkeklerden tişörtleri koklamadan önce ve kokladıktan sonra salyaörnekleri alındı, yumurtlama döneminde kadınların giydiği tişörtlerikoklayan erkeklerdeki testosteron seviyelerinin, yumurtlama dönemindeolmayan ya da kimsenin giymediği tişörtleri koklayan erkeklerinkindendaha yüksek çıktığı tespit edildi. Bilim adamları ayrıca,erkeklerin tişörtlerdeki kokuları çekiciliğine göre sıralandırırken,yumurtlama dönemindeki kadınlar tarafından giyilenleri en üst sırayayerleştirdiklerini söyledi. internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2010, 19:10:35 » |
|
ovv vay be nasıl kokuyormuşuz biz acaba..
Buna benzer birşey daha önce de duymuştum.. Buna benzer birçok deney yapılıyor ve aynı sonuçlar çıkıyor..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 

|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2010, 20:53:29 » |
|
misler gibiyiz şükürler olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2010, 01:36:33 » |
|
Eh artık kendi değerinizi anladığınıza göre abur cubur kokulara yatıracağınız para cebinize kalacak. Kaktüs abinize dua edin. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2010, 02:25:05 » |
|
 ben koku filan almiyorum 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2010, 03:55:15 » |
|
Bravo yesil, sen sayılı istisnalardan birisin. Tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2010, 16:57:49 » |
|
Ben bunu duymuştum..İnsanın kendi kokusu daha çekici ve daha etkiLi diye..ÖyLedir heraLde bi fikrim yok..
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2010, 20:14:55 » |
|
Olsun ben yine de kullanayım.. benim hoşuma gidiyor başkasının gitmesi beni ilgilendirmez.. 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2010, 21:00:44 » |
|
vallah bende vazgecemem parfumlerden cok guzeller
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2010, 21:01:52 » |
|
bencede herşeyin doğalı güzeldir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2010, 23:10:42 » |
|
Bizde sigara sizde parfüm, paraları havaya savuralım bakalım ne olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2010, 23:16:32 » |
|
sigaramı içiyorsunuz yazık sıze üzüldüm şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2010, 23:27:01 » |
|
bennem, ben bir koku alamiyorum.. insan kendi kokusunu alabilir mi ki? bence alamaz...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2010, 00:05:03 » |
|
sigaramı içiyorsunuz yazık sıze üzüldüm şimdi
Bir paket gündüz, Bir paket gece. Çoğu zaman yetmiyor bile. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2010, 00:06:27 » |
|
yazık cıgerlerınıze nolur bırakın şu zıkkımı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2010, 00:23:14 » |
|
bennem, ben bir koku alamiyorum.. insan kendi kokusunu alabilir mi ki? bence alamaz... Kişi kendine sürdüğü kokuyu dışardan birisi kadar alamıyor değilmi? Aynı durum, üstelik kendi kokunuza burnunuz aşinadır, istesenizde alamazsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Ocak 2010, 00:24:56 » |
|
Hani irade meselesi derlerya, hiçte öyle değil. İnanın çok uğraştım ama bir türlü olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2010, 00:25:48 » |
|
bende onu demek istemistim koku almiyorum diye bazen insan SIKTIGI parfumun bile kokusunu almiyor.. cunki, birgun parfumu kullanmistm ( cok SIK kullanmam) hatta parfum degil bodygel kullanmistim arkadasim (bayan) demisti ne guzle kokuyon diye... ama ben hc bir koku almiyordum... kullandigim seyin bile kokusunu alamiyorum kendi kokumu hic alamam herhalde.. alamiyorumda zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2010, 01:32:44 » |
|
Ben aha şimdi denedim, yok kendi kokumu alamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2010, 02:07:34 » |
|
 :D:D:D hihihi  bende o yuzden demistim ilk yorumumda, ben koku almiyorum diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2010, 20:35:15 » |
|
Hani irade meselesi derlerya, hiçte öyle değil. İnanın çok uğraştım ama bir türlü olmadı. hiç olmazsa azaltmayı denesenız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2010, 23:36:54 » |
|
Deniyorum ama olmuyor, ümitsiz vaka gibiyim bu konuda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |