|
|
 |
« : 13 Ocak 2010, 22:37:29 » |
|

BEKLEYİŞGözlerim beklemekten yorgun.Adın dudaklarımda dualar misali.Unuttum uykularımı büs bütün.Yıldızları sayıyorum, geceleri bir bir.Şarkılar dinliyorum ayrılık üzerineYokluğun bir büyük boşluk içimde.Gelmesende bitmeyecek bu bekleyiş.Acaba diyeceğim, her tren düdüğünde.Acaba geldimi?Çiçekler dökeceğim yollarına, bir gelsenKalbimi çıkarıp, ellerine vereceğim.Kaktüs07.03.1979Videosu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBURADA
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2010, 22:38:54 » |
|
güzelmiş emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2010, 18:39:49 » |
|
Sağol kardeş, çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |