|
|
 |
« : 08 Ocak 2010, 00:55:05 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAdapazarı'nda geçen yıl 15 yaşındaki kız arkadaşını evine götürüparkadaşıyla birlikte tecavüz ettiği öne sürülen 16 yaşındaki Alican A.mahkemece 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Davada gencin aynıyaştaki arkadaşı B.Ç. ise 4 yıl 2 ay hapis cezası alırken, AlicanA.'nın avukatı karar duruşmasında, “Müvekkilim mağdur durumdadır. Çünküküçük kız fantezilerini gerçekleştirmiştir. Sonra da şikayetçiolmuştur” diye savunma yaptı. Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi’ndekarara çıkan davaya konu olay, geçen yıl Adapazarı kent merkezindemeydana geldi. Kız arkadaşı E.C.'yi eve götüren Alican E., iddiaya görekıza arkadaşıyla birlikte tecavüz etti. ‘GENÇ KIZ FANTEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ’
‘Yaşıküçük kıza tecavüz ve hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından açılandavada sanık gençlerin avukatı, müvekkillerinin, genç kızın isteğiyleberaber olduklarını söyledi. Avukat şöyle dedi: “Genç kız, Alican A.'yıtelefonla arayarak buluşmuş. Burada iki genç baş başa oturup sohbetederlerken, müvekkilim Alican A.’yı ilk öpen mağduredir. Mağdure olayöncesinden beri, müvekkilimle buluşup, mesajlarında da belirttiği gibi,hayal ettiği cinsel fantezisinin oluşmasını ummakta ve gerçekleştirmeamacı içindedir. Dolayısıyla bu davada mağdur olan, sanık olarakyargılanan müvekkilimdir” diyerek beraat istedi. Ancak mahkemeheyeti, hürriyetten yoksun bırakma ve tecavüz suçlarından Alican A.’yıindirimlerle birlikte 11 yıl 8 ay, arkadaşı B.Ç.’yi de 4 yıl 2 ay hapiscezasına çarptırdı internethaber.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2010, 01:10:15 » |
|
ALLAH'im ALLAH'im sana siginirim. nereye gidiyor bu genclik. o kizin o oglanin evinde ne isi var ya. bu sene tr ye gittim de daha ilk okul cagindaki kizlar sanki genc kiz gibi giyinmisler suslenmisler makyaj yapmislar... daha kucucuk kizlarin bile kendilerini begendirme cabalarini gordum. cok uzuluyorum..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2010, 01:47:59 » |
|
16 yaşında bir çocuğa bu kadar ceza vermezler, düşürülecektir mutlaka. Diğer taraftan avukat haklıdır, çünkü kız azmettirmiştir ve oda suçludur. Ve diğer taraftan en haklıda yesil'dir çünkü izmirde yaşayan birisi olarak yesil'in gördüklerini her gün görüyorum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2010, 17:04:09 » |
|
vay canına olaya bak manyamış bunlar be
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2010, 21:01:01 » |
|
Sanki batının çocuğu doğuya nazaran fiziksel olarak daha erken gelişiyor, ama beyin gelişmiyor maalesef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2010, 20:04:56 » |
|
dogusu batisi kalmadi bunun, edepsizlik diz boyu almis basini gidiyor maalesef
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2010, 17:22:06 » |
|
dogusu batisi kalmadi bunun, edepsizlik diz boyu almis basini gidiyor maalesef
haklısın şimdi bir kız ve bir erkeği yanyana koyduğunda tanısın veya tanımasın hemen sarmaş dolaş oluyorlar arkadaşlık kavramı başka boyutlara çıkıyor,, herşeyi istedikleri zaman da ve yerde çok rahat bir şekilde yapıyorlar ,, sonuç olarak çok kötü bir durum yani son iyi değil bu gidişle arkadaşlar,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2010, 20:20:22 » |
|
Sonuç yine kültür kaybına dayanıyor, maalesef kendi ülkemizde asimile olmuş durumdayız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |