ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 

|
 |
« : 07 Ocak 2010, 21:19:37 » |
|

Yarınlar suratıma birer öpücük konduruyor Sönmüş ışıklar birer birer yanıyor Kimsesiz bedenim sahibini aramıyor Masum gecelerde. Gözlerimin dalgınlığı çığılığa Dönen dünyanın şansına Sürükleniyorum yeşilliklere. Filizlenmiş yüreğime dur diyen yok! Güneş üstüme üstüme gelse de, Yakıcılığı mutluluk, sevda yüklü. İlk yediğim sekerin tadı Gülüşünde ki gamzeler. Köhneleşmiş kalbime ziyaretçi var! Kabul etmemek elde mi? Kim kabul etmez? Dalları kırılmış ağacı budaklandırmayı… Oy seveceğim! İçmedim senle yeminleri, Tarifsiz umutları aramadım, Ve bir ev düşünmedim içinde biz. Ben sende Yüreğimi dinledim, Kuşları cıvıldayan yaşamı, Görünmeyen eksenleri, Susmayan duyguları, Ve bölünmeyen düşlerimi. Ben sende aşkı yeniden canlandırmak istedim
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
ariza_25 Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
[+]( 07 Ocak 2010, 22:09:31) |
|
|
AyKuUt

Süper Uye

Üye No : 15293
Konu  : 100
14 Mesajına Toplam 14 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 12 
Karma Sayısı: 12

|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2010, 21:44:49 » |
|
çok güüzelbir paylaşım semi gönlüne sağlık
|
|
|
|
|
|
[/font][/i][/b]
Bir Yanım Tevazuda Bir yanım Dimdik Ayakta Misal Lamelif... Elifi ÇözdümLamı Düğümledim"Kendi"me Bir Mim Koydum "Kendim"Oldum. Dönüp Dolaşıp Sonunda Bir Noktada Son Buldum.
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2010, 22:09:26 » |
|
gönlüne sağlık çok harika (+) karma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2010, 20:09:21 » |
|
yüreğine sağlık abi
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
ariza_25

nokta koyamadığım tek cümlemsin....

Süper Uye

Üye No : 15628
Konu  : 173
8 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi
30 Mesajına Toplam 33 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2010, 18:07:34 » |
|
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |