hayat güzel

|
 |
« : 02 Ocak 2010, 14:57:50 » |
|

Arjantinliünlü golfçü Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünüalıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmaküzere hazırlanmıştı.
Bir süre sonra binadan çıkıp otoparktakiarabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı. Kadın, başarısınıkutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölm ... ek üzere olduğunu anlattı. Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı.
Kadınınanlattığı öykü de Vincenzo’yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalemçıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çekdefterine. Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona; "Umarım bebeğininiyi günleri için harcarsın" dedi.
Ertesi hafta kulüpte öğleyemeği yerken, profesyonel golf derneğinin bir görevlisi yanınagelerek; "Otoparktaki görevli çocuklar geçen hafta turnuvayıkazandıktan sonra yanınıza bir kadının geldiğini ve onunlakonuştuğunuzu söylediler bana" dedi. De Vincenzo, evet anlamında başınısalladı. "evet" dedi.
Görevli, "Size bir haberim var. O kadınbir sahtekardır. Üstelik hasta bir çocuğu da yok. Sizi fena haldekandırmış arkadaşım."De vincenzo; "Yani ortada ölümü bekleyen bir bebekyok mu?" Dedi. "Hayır, yok" dedi görevli. "İşte bu, bu hafta duyduğumen iyi haber" dedi, de Vincenzo. PEKİ SİZCE İNSAN NASIL MUTLU OLABİLİR.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2010, 18:15:35 » |
|
sevdikleri kişiler çevresinde olduğu zamanlar mutludur insan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksir

Süper Uye

Üye No : 15747
4 Mesajına Toplam 4 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 6 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 6 
Karma Sayısı: 6

|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2010, 23:38:52 » |
|
mutluluk kucucuk seylerden gızlıdır,bazen bı bakış bazen bı gulus nerde aradıgın önemlı olan
|
|
|
|
|
|
ben hamalım elimi tutmasının bilenin yüreğini taşırım..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2010, 23:41:03 » |
|
demi yinede sesini duymak yeter
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2010, 00:42:54 » |
|
bakis acisi iste... o oyle birinin olmamis olmasina seviniyor. bizler ise vay sahtekar diye kizar zehir zukkum olsun derdik. hatta bazi insanlar bu tur olaylarla karsilastigi zaman birdaha kimseye guvenip yardim etmiyorlar.
nekadar guzel bir bakis acisi varmis adamin.
bosuna demiyorlar '' guzel bakan guzel gorur, guzel goren guzel konusur'' diye... adam guzel bakmasini bildigi icin guzel bakiyor olaylara. imrendim dogrusu...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |