Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı RECEP AKDAĞ
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 777
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: RECEP AKDAĞ  (Okunma Sayısı 777 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlızserseri

--KaDeRiM--

Kral Üye

*

Üye No : 7321

Konu  : 141

14 Mesajına Toplam
15 Kere Teşekkür Edildi

7 Mesajına Toplam
7 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7

Karma Sayısı: 7
« : 24 Aralık 2009, 12:23:30 »

Recep Akdağ, 8 Mayıs 1960'ta Erzurum'da doğdu. Babasının adı Yahya,annesinin adı Zekiye'dir. Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Erzurum AtatürkÜniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Aynı fakültede Çocuk Sağlığı veHastalıkları alanında uzman oldu. Bir yıl süreyle Londra'da kanhastalıkları üzerine çalıştı.Atatürk Üniversitesi Tıp FakültesiAraştırma Hastanesi'nde Başhekim Yardımcılığı, Satınalma KomisyonuBaşkanlığı ve Tıp Dergisi Editör Yardımcılığı görevleriniyürüttü.Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde MüdürYardımcılığı görevinde bulundu. Atatürk Üniversitesi Tıp FakültesiÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarakders verdi. 1999'da profesör oldu. Özellikle çocuk sağlığı vehastalıkları alanında olmak üzere 100'ün üzerinde makalesi ve tebliğiyayımlandı. 1996'da İstanbul Tabip Odası'ndan "Yılın Makalesi" ödülünüaldı.22. Dönem Erzurum Milletvekili. 58 ve 59. Hükümetlerde SağlıkBakanlığı yaptı. 60. Hükümet'te yeniden Sağlık Bakanlığı görevineatandı.İngilizce bilen Akdağ, evli ve 6 çocuk babasıdır.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR
NASIL MI SEVDIM
NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
can_gardasim

« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2010, 09:52:39 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
can_gardasim

« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2010, 09:53:38 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Bu Sayfayı Paylaş
can_gardasim

« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2010, 09:56:24 »

Bilmem anlatabildikmi
Bu Sayfayı Paylaş
kral_faruk

Süper Uye

*

Üye No : 17168

Konu  : 63

6 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi
Karma Sayısı: 0

Karma Sayısı: 0
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2010, 12:43:48 »

can gardaşım adlı üye ! şimdi mevzu hangisi ünlü hangisi daha üstün mevzusu değil. maksat tanıtmak. bak ben erol taşın erzurumlu olduğunu burdan öğrendim. ama sen erzurumluları bir karde toplayıp hepsine yuh çekmişsin bence ayıp etmişsin . hangi erzurumlunun hangi dadaşın töresinde yazar bu Huh??
ya sen dadaş değilsin yada daha küçük toy bir uşaksın.
Bu Sayfayı Paylaş

BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ .
BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ .

ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
gubbanolim_25

« Yanıtla #5 : 02 Mart 2010, 19:48:24 »

tamam arkadaşlar tartışmayalım
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: