|
|
 |
« : 24 Aralık 2009, 12:23:30 » |
|

Recep Akdağ, 8 Mayıs 1960'ta Erzurum'da doğdu. Babasının adı Yahya,annesinin adı Zekiye'dir. Tıp Doktoru ve Öğretim Üyesi; Erzurum AtatürkÜniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Aynı fakültede Çocuk Sağlığı veHastalıkları alanında uzman oldu. Bir yıl süreyle Londra'da kanhastalıkları üzerine çalıştı.Atatürk Üniversitesi Tıp FakültesiAraştırma Hastanesi'nde Başhekim Yardımcılığı, Satınalma KomisyonuBaşkanlığı ve Tıp Dergisi Editör Yardımcılığı görevleriniyürüttü.Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde MüdürYardımcılığı görevinde bulundu. Atatürk Üniversitesi Tıp FakültesiÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarakders verdi. 1999'da profesör oldu. Özellikle çocuk sağlığı vehastalıkları alanında olmak üzere 100'ün üzerinde makalesi ve tebliğiyayımlandı. 1996'da İstanbul Tabip Odası'ndan "Yılın Makalesi" ödülünüaldı.22. Dönem Erzurum Milletvekili. 58 ve 59. Hükümetlerde SağlıkBakanlığı yaptı. 60. Hükümet'te yeniden Sağlık Bakanlığı görevineatandı.İngilizce bilen Akdağ, evli ve 6 çocuk babasıdır.
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2010, 09:52:39 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2010, 09:53:38 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2010, 09:56:24 » |
|
Bilmem anlatabildikmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2010, 12:43:48 » |
|
can gardaşım adlı üye ! şimdi mevzu hangisi ünlü hangisi daha üstün mevzusu değil. maksat tanıtmak. bak ben erol taşın erzurumlu olduğunu burdan öğrendim. ama sen erzurumluları bir karde toplayıp hepsine yuh çekmişsin bence ayıp etmişsin . hangi erzurumlunun hangi dadaşın töresinde yazar bu  ? ya sen dadaş değilsin yada daha küçük toy bir uşaksın.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2010, 19:48:24 » |
|
tamam arkadaşlar tartışmayalım
|
|